Raportează comentariu

Valeu vine sfarsitul lumii, value va dispare Galatiul, value cine va castiga si value ,value. Va tot vaicariti de parca ati fi niste babe pe santz care nu au ce face. Peste tot in lume se fac astfel de reorganizari si cei care vor pierde sunt cu adevarat Baronii locali care nu vor mai avea asa de multe locuri de muls. Va dati seama cati Prefecti avem acum si cati vom avea dupa reorganizare ?
Eu as insista inca pe constructia de nou orase administrative cu o infrastructura adegvata unei administratii modern si as termina cu egoismul nationalism de 3 parale, Sunt 8 regiuni ? as face 8 orase din banii UE. UE nu ne face nici un favour cu acele fonduri nerambursabile mai capete luminate. UE a semnat cu Romania niste intelegeri si de aceea Romania a acceptat distrugerea tuturor institutiilor statului communist. De aceea Romania trebuie sa distruga toate companiile romanesti care ne mentinea o economie cat de cat. Nu mai marcati ce nu rebuie ca UE ne-ar da ceva pe gratis. Pentru ce ne da UE Romanii au platit si platesc cu varf si indesat. UE ne-a distrus Industrie (buna sau rea asa cum era), UE ne-a distrus Comertul(bun sau rau cum era) si apoi tot ce a urmat Educatie, sanatate, pana si baza societatii adica familia. Nu mai latrati aiurea ca UE ne da si ne face ca nu ne da mai nimic, ba acum cu alti gogomani care se cred intelectuali plagiati dupa cum stite toata Europa, UE a schimbat regula jocului si invoca prin cateii lor de baza (Olanda) motive pentru intarzierea implimentarii acceptarii Romaniei in spatial Shengen. Cu tantalaii care au mai ramas in Romania este normal ca reinpartirea administrative sa aibe un effect negative pentru ca se va face o reorganizare cu o mentalitate comunista adica plagiata ca sa fiu mai indelectual bolsevic cu adevarat.
As vrea sa va intre bine in cap: Reorganizarea administrative trebuie sa aiba loc , problema nu se mai pune ca nu va avea loc ci cum va avea loc. La cum va avea loc cetatenii de rand nu prea au nici un cuvant cum nu au avut nici in '89. Alesii galatenilor insa ar putea avea un cuvand mare de spus insa oare il vedeti pe Marius Stan refuzand sau contrazicandul pe Antonescu sau Ponta ? Il vedeti oare pe cacalbaja facand vre-o remarca in fata lui Nica? Asa ca nea Cilinca poate scrie ci-o vrea ca tot ce vrea FMI se va face. Nu Ponta sau Antonescu conduce Romania capuri luminate. Romania este condusa de "Agenturile straine" asa cum a zis Ceausescu cu limba de moarte. Traiasca Itic si cu Strul impreuna cu Guvernatorul Bancii Nationale.