Raportează comentariu

Si eu mi-am plimbat animalul prin toata Europa. Are pasaport, cip, tot ce trebuie. Dar la cat de multi caini sunt in Galati trebuie neaparat gasita o solutie. Sunt multi iubitori de caini care doar ii hranesc fara a-si asuma responsabilitati. Eu am vrut caine, il vaccinez, hranesc, sterilizez daca e cazul, samd. Tzatza Floarea de la D6 ar trebui sa faca acelasi lucru, nu doar sa-i arunce resturi.
@Dana - tara aia civilizata care te obliga pe tine sa-ti asumi responsabilitatea probabil a avut in trecut(ala indepartat, inainte de drepturile animalelor) o atitudine barbara fata de ei, de asta nu o ard liberi pe strazi.
Nu sunt de acord cu barbariile de vreun fel, dar trebuie gasita o solutie. Plus ca tare mi-e teama ca ce urmeaza e o noua modalitate de a stoarce bani de la stat.
@jonathan - taxa de ecarisaj se plateste de ani buni, nu de 2 luni. Persoanele fizice platesc ceva gen 2 lei, cele juridice cateva zeci de lei. Unde-s banii aia? S-a vazut ceva din ei? Daca s-ar fi vrut, cainii ar fi disparut de pe strazi.

O spun din nou, principalii vinovati pt numarul mare de caini de pe strazi sunt oamenii.