Înscrieri la Festivalul de Poezie "Costache Conachi"

Înscrieri la Festivalul de Poezie "Costache Conachi"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ediţia a XXV-a a Festivalului Naţional de Poezie "Costache Conachi", competiţie tradiţională ce "îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze noi şi autentice talente în rândul tinerilor creatori de poezie", se va derula în acest an, pe 27 şi 28 octombrie, în organizarea Casei de Cultură (loc de desfăşurare), în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Tecuci.

Vor putea participa la concurs creatori de poezie în vârstă de până la 35 de ani, care nu au publicat în volum, aflăm de la organizatori - managerul Casei de Cultură, muzeograf Lucia Gologan, şi referent, Dan Vîţă. Relaţii la telefoanele 0236.820.449 şi 0728.072.480 sau, prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Toţi concurenţii vor putea trimite câte şapte poezii, în cinci exemplare, cu diacritice, fiecare purtând acelaşi motto de identificare a concurentului. "Coletul" cu poezii va conţine şi un plic închis, pe care va fi înscris acelaşi motto cu acela al poeziilor, în interiorul căruia vor fi introduse elementele de identificare şi contact. Plicurile cu fişa personală se vor deschide după jurizare.

Lucrările vor fi expediate până pe 10 octombrie, data poştei, pe adresa: Casa de Cultură a municipiului Tecuci, Str. 1 Decembrie  1918  nr. 62,  cod 805300, judeţul Galaţi, cu menţiunea: "Pentru concursul naţional de poezie "Costache Conachi"".

Un juriu profesionist va acorda premii în valoare totală de 2.200 lei. Se vor acorda şi premii din partea unor edituri sau reviste literare, partenere ale evenimentului.

Citit 7442 ori Ultima modificare Duminică, 10 Octombrie 2021 02:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.