Raportează comentariu

Iar nu ti-au convenit comentariile si ai inceput cu poezii. Argumentele voastre se limiteaza doar la texte literare. Atunci hai sa lasam ca toata lumea sa vada totusi ce s-a comentat in ultimele ore!

Marți, 31 Ianuarie 2012 19:12 postat de Adevar pentru Ionut

Ca PDL are nevoie de bani in campanie, asta este clar ! Doar prin cumpararea celor care se lasa cumparati si prin furt vor incerca sa ne stapaneasca! ATENTIE la numararea voturilor.
Link Ionut Marți, 31 Ianuarie 2012 18:36 postat de Ionut

Auditul o sa gaseasca cei 70 miliarde in bugetul universitatii plus banii adunati din regie si folositi in mod inteligent la finantarea in avans a proiectului.
Banii astia sunt si miza lui Barsan. El va avea grija sa dispara rapid si sa se gaseasca cat mai mult in campania PDL-ului.
Iar dupa alegeri cand va iesi USL o sa ne rugam la stele sa luam salariul. Ca gasca portocalie dispare din minister.
Link pentru dan@yahoo.com, georrgescu si corina Marți, 31 Ianuarie 2012 17:40 postat de pentru dan@yahoo.com, georrgescu si corina

este ok un audit, dar nu trebuie pus in fata cand discutam de alegeri...suna a amenintare, sau pentru tine este normala amenintarea? ne intoarcem cu discutia la Alexe, nu a iesit cum vrea, reclamatie! inainte era totul ok. audit poate fi cerut si in mijlocul unui mandat pentru a analiza situatia, deci fratilor de ce nu ati cerut un audit inainte de alegeri
Link pentru ce o sa mai ma distrez Marți, 31 Ianuarie 2012 17:33 postat de pentru ce o sa mai ma distrez

cine este cum spui tu in mesaj, este asa de felul lui, indiferent cine este la conducere, asa ca nu confunda modul de gandirea unor dupa cum este gandirea dvs
Link dan@yahoo.com Marți, 31 Ianuarie 2012 17:09 postat de dan@yahoo.com

Orice audit extern e un exercitiu de normalitate dragi postaci. Se practica in toate institutiile serioase pentru a stabili starea de fapt la un moment dat.pe baza unui astfel de audit se po t elabora strategii de de pzvoltatre arespectivei institutii. Un audit are rol reglator si nu punitiv:)
Link Interviu Marți, 31 Ianuarie 2012 17:05 postat de Interviu

"Eu am spus de mai multe ori că voi candida doar dacă pe lista de candidaturi nu se va regăsi şi cea a domnului Viorel Mânzu. Cum am înţeles că acesta va candida, eu îl voi susţine pentru că că sunt convins că tot ce a făcut până acum este bine", spune Lucian Georgescu interviu realizat de un cotidian local....m-a lasat masca cum se schimba oamenii de la o luna la alta!!!!!
Link ce o sa mai ma distrez Marți, 31 Ianuarie 2012 16:55 postat de ce o sa mai ma distrez

Cam putini postaci..... haideti umpleti randurile cu mesaje anti Barsan anti............anti.....mai aveti cateva ore si o sa incepeti sa va schimbati atitudinea fata de dansul....o sa va transformati din postaci in aplaudaci si pupin......
Link caty Marți, 31 Ianuarie 2012 16:47 postat de caty

Acestea sunt intimidari pentru a influenta votul nostru. Nu am auzit ca Barsan sau altcineva sa se fi ridicat in Senat sau si-si fi dat demisia de onoare dintr-o functie fiindca sunt cheltuiti prost banii universitatii. Nu uitati, Barsan este acum Prorector, de asemenea toti candidatii au functii de conducere in universitate. A spus cineva STOP! Eu nu sunt de acord!
Link realistul Marți, 31 Ianuarie 2012 16:39 postat de realistul

De ce nu ati cerut si pana acum daca aveati dubii privind modul in care se cheltuiesc banii publici. Nu am nimic impotriva, eu sunt adeptul lucrurilor clare si corecte.
Link dan Marți, 31 Ianuarie 2012 16:32 postat de dan

Adica un audit extern ar fi nociv pentru universitate? Georgescu a sustinut ca si el va face unul daca va fi ales.sau vi se pare ca ni corect sa verifici cum s au cheltuit banii publici?
Link pentru georrgescu si corina Marți, 31 Ianuarie 2012 16:27 postat de pentru georrgescu si corina

Rusinica, sustinatorii lui barsan, va dati singuri de gol ca sunteti una si aceeasi persoana...fiti mai atenti cand scrieti si lasati spatiu intre propozitii.
Link realistul Marți, 31 Ianuarie 2012 16:24 postat de realistul

Portocalii nu sunt in stare de nimic constructiv. Minister, DNA, acestea sunt armele cu care ei lucreaza impotriva democratiei! Deci amenintarile sunt ca ne asteapta un Audit extern!
Link nimic surprinzator Marți, 31 Ianuarie 2012 16:17 postat de nimic surprinzator

Dupa cum era de asteptat, regele Barsan (vezi comentarii anterioare pentru a intelege de ce este rege) pregateste ofensiva impotriva ORICAREI PERSOANE care va fi aleasa de noi RECTOR - AUDIT EXTERN ! Ce va face acest AUDIT EXTERN ! Trebuie sa gasesca ceva (nu ca ar exista) prin care sa revoce noul rectorul ales!
Nu ati spus o noutate, stiam ca veti face acest lucru.
Link georrgescu Marți, 31 Ianuarie 2012 14:56 postat de georrgescu

Ma distreaza patetismul imduiosator al postacilor anti barsan.va veni sfarsitul universitatii daca va fi ales rector daca ma aplec sa ascult ineptiile lor. Eu sunt sigur ca vaveni un audit extern in schimb.
Link corina Marți, 31 Ianuarie 2012 14:30 postat de corina

Si cum a ramas cu argumentele? Cu lupta de idei? Ii prefer pe cei care posteaza literatura.sunt mai inteligenti.rasp und la atacuri la persoana cu caragiale si eminescu.
Link vox Marți, 31 Ianuarie 2012 14:27 postat de vox

dna Cultura 2012, am auzit ca s-a terminat senatul, treceti la butoane. V-au facut de ras rezervele.
Link realistul Marți, 31 Ianuarie 2012 14:26 postat de realistul

Stimati colegi din UDJG, am citit si eu astazi ceea ce s-a comentat la acest articol. Am crezut ca voi gasi raspunsuri la intrebarea EU CU CINE VOTEZ? Am gasit doar niste PDL-isti frustrati, care posteaza planul managerial al lui Barsan sub numele Regelui Ferdinand. I-au ridicat statuie (doar este tratat de ei ca un rege) privind existenta extensiei de la Cahul. Doar nu a adus bani de acasa ca sa plateasca orele tinute acolo, treziti-va la realitate! Daca nu era el, se gasea altcineva sa dezvolte proiectul acesta, existenta acestei facultati se datoreaza unui context politic. Nu are nici un merit special, a fost numit (nu ales) intr-o functie bine platita si si-a dus la indeplinire sarcinile.
Link vox pentru Sam Marți, 31 Ianuarie 2012 13:58 postat de vox pentru Sam

A fost ieri postat CV-ul lui Lungu, dar fara Titeica alaturi. L-au sters cei de la Viata Libera fiindcav continea nume de edituri. Se gasise un lingusitor sa-i faca propaganda (sau poate era chiar el), dar este ceva subtire de tot pentru aerele lui. Era si un text in care il ridicau la statut de super destept. Ultimele lui publicatii (sa nu intelegi ca are si ISI, le cere insa doctoranzilor si clar ca este co-autor) erau de la o conferinta obscura care se organizeaza doar in Grecia, care incaseaza taxe mari si apoi le publica in state. Smecherii grecesti.
Link Sam Marți, 31 Ianuarie 2012 13:51 postat de Sam

Le-a mai ramas sa scrie numele lui Gheorghe Titeica sau Henri Coanda langa CV-ul lui Lungu, Alexe sau Barsan.
Link Dan Marți, 31 Ianuarie 2012 13:45 postat de Dan

La ce te poti astepta de la acestia, sunt orbiti total. In ce hal au ajuns, sa pui gandirile lui Barsan langa cuvintele Regelui Ferdinand I. Doamne in ce hal am ajuns, unde a ajuns nesimtirea! RUSINE !
Link vox pentru Mimi Marți, 31 Ianuarie 2012 13:38 postat de vox pentru Mimi

Ahhhhh, era planul managerial a lui Barsan!!! Eu nici macar nu mi-am aruncat privirea pe textele postate de ei. De acum ii voi spune Regele Barsan si supusii lui!
Link Mimi pentru Cristi Marți, 31 Ianuarie 2012 13:34 postat de Mimi pentru Cristi

Sincer nu credeam ca v-a luat si mintile, incat ati ajuns ca sub numele Regelui Ferdinant I sa puneti planul de management al lui Brasan. Suneti de un penibil inimaginabil.
Link cristi Marți, 31 Ianuarie 2012 13:24 postat de cristi

copy paste de unde? sau cand aveti argumentele pe masa reveniti la cuvintele cheie si la punerea de etichete? ma asteptam la mai mult de la voi......
Link vox pentru cristi Marți, 31 Ianuarie 2012 13:20 postat de vox pentru cristi

Idei noi, lasa copy-past! Ce am afirmat inainte ca de fapt esti doar o simpla rezerva pusa sa umple pagina, este corect!
Link vox pentru cristi Marți, 31 Ianuarie 2012 13:17 postat de vox pentru cristi

da, textul l-ai postat inainte de senat...acum ai lasat rezervele care sa raspunda scurt