Raportează comentariu

Domnule Emil Dobrescu, condescendenta cu care tratati toti colegii ce au indraznit sa aiba opinii contrare dumneavoastra va plaseaza exact in pozitia pe care, cu tarie, o blamati.
Cred ca mult mai simplu ar fi fost sa informati multimea acestor ....postaci de doi bani, cum ii considerati dumneavoastra, ce anume il califica pe dl. prof Birsan sa aspire la pozitia de Rector al universitatii noastre. Am inteles ca s-a gresit daca s-a invocat apartenenta politica a domniei sale, dar sa stiti ca eu consider ca asta spune multe despre valorile pe care le impartaseste dl.prof Birsan, avand in vedere cu cine "defileaza" in general PDL-ul, in urbea noastra si la nivel central....Am inteles ca o alta greseala a fost cea legata de comentarea CV-ul domniei sale, dar, scuzati-ma, daca faceti parte din mediul universitar, nu stiti cat este de important CV-ul pentru un profesor universitar? Chiar nu ar trebui sa ne intereseze daca acest om ne poate reprezenta cu succes in forul academic national si international?
In ceea ce priveste referirea la dl.prof. Alexe, cred ca pana si dumneavoastra sunteti de acord ca e cel mai nepotrivit aliat al domnului Birsan, in acest demers de castigare a alegerilor, prestatia mai mult decat inversunata a dansului pentru contestarea alegerilor la Senat fiind una din gafele ce nu se vor scutura de penibil pentru mult timp de acum incolo...
Intr-adevar, invocarea mamei domnului Birsan cred ca a fost o idee nefericita, stiut fiind faptul ca nu au nici o vina copiii pentru eventualele greseli ale parintilor lor.
Ati putea, insa, pe langa enumerarea calitatilor dl.Birsan, sa ne vorbiti si despre posibilele defecte ale celorlati candidati, mai ales ale acelora care i-ar face evident surclasabili de catre dl. Birsan in cauza?