Raportează comentariu

e buna intetia, efortul e de apreciat, rezultatele ...hmm...nu stiu ca nu sunt oracolul din Matrix ca sa prezic, dar ce politica sa faca niste copii care stau cu telefonul pe facebook toata ziua si unii nu stiu pe ce lume traiesc sau nu stiu ce putori conduc tara.
Ce sa stie ei de atacurile cu drone americane sau rusesti asupra satelor pline de civili prin siria civili omorati "din greseala" cu bombe si trecuti la victime colaterale . Ce sa stie niste copii despre lumea cryptomonedelor si legile ei care apar chiar in aceste momente in diferite tari?
Ce sa stie niste copii despre deturnari de bani din politica si varsarea lor in conturi elvetiene , hoteluri in offshore sau vile in lumea araba indiferent de tara de unde provin.
Ce sa stie niste copii de ceatza neocomunismului care pluteste in europa si aceleasi ideologii le au cei din jilturile ungariei, romaniei, poloniei, etc si ce sa stie niste copii ce eforturi uriase intreprinde UE pentru a putea mentine uniunea vie.
Ca sa fii la zi cu ce se intampla in jurul tau si sa poti prevedea un curs sau o evolutie a lucrurilor in lume sau macar sa interpretezi ceva in mod realist nu deformat intr-o discutie, trebuie sa te informezi destul, destul incat sa poti discuta de tipuri de sol cand vorbesti cu un gradinar din olanda, sa discuti de gauri negre cand te gasesti cu un astrofizician precum Michio Kaku, sa discuti de indoctrinari ideologii, cultura si religie , lucruri care afecteaza evolutia sau involutia unui stat. Daca nu esti nascut pentru asa ceva , e greu.
Totusi intentia e buna, un vot in plus de la mine.