Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!

Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproximativ 450 de copii de toate vârstele din centrele sociale finanţate de Consiliul Local ar putea avea, cu ajutorul tuturor gălăţenilor, o zi de 1 Iunie mai fericită anul acesta. Gălăţenii care vor să fie părtaşi la această bucurie pot dona jucării şi cărţi, în cadrul campaniei ”Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!”, derulată de Primăria municipiului Galaţi.

Jucăriile şi cărţile sunt colectate în perioada 21 mai – 31 mai 2018 în holul central al sediului Primăriei Galaţi din strada Domnească nr. 54. Centrele care vor primi jucăriile şi cărţile: Fundaţia ”Familia” – Centrul comunitar pentru victime ale violenţei în familie şi Centrul de zi pentru copii, Fundaţia ”Cuvântul întrupat”, Asociaţia Filantropică Creştin Ortodoxă ”Sf. Vasile cel Mare” – Centrul de zi pentru copii, Fundaţia ”Inimă de Copil”, Asociaţia Filantropică Sf. Antonie cel Mare, Asociaţia Multifuncţională Filantropică ”Sf. Spiridon” – Centrul de zi pentru copii, Centrul pentru copii cu deficienţe neuropsihomotorii, Centrul de zi pentru copii cu autism şi Agenţia de Servicii Sociale Comunitare ”Alternativa” – Centrul de zi ”Prietenii Şcolii” şi Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi.

Citit 1913 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2018 10:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro