Un drum judeţean, în PERICOL DE PRĂBUȘIRE

Un drum judeţean, în PERICOL DE PRĂBUȘIRE
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nu doar străzi importante din municipiul Galaţi se tasează sau se surpă, ci şi sectoare de drumuri administrate de Consiliul Judeţean. După surparea mai multor poduri şi tronsoane de drum judeţean (la Valea Mărului, la Ţepu etc), o bună bucată din DJ 242E, la intrarea în localitatea Oancea, dinspre Roşcani, stă să se prăbuşească, spre îngrijorarea celor care circulă frecvent pe acest drum.

După ce Consiliul Judeţean a anunţat că a demarat programul de plombări şi refacere a unor tronsoane afectate de „cratere”, pe listă numărându-se şi DJ 242E (între Oancea şi Roşcani), un cititor care circulă des pe acest drum ne-a trimis o serie de fotografii, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că pe porţiunea afectată de surpare sunt necesare lucrări mult mai ample şi este nevoie urgent de intervenţia autorităţilor judeţene.

„Cunoaştem situaţia de acolo. Încercăm să intervenim în cadrul programului de plombări, în care avem prevăzute şi lucrări de refacere a porţiunilor de drum judeţean care prezintă cedări în fundaţie. De asemenea, luăm în calcul să comandăm o lucrare doar pentru acea porţiune de drum. Îi asigur pe oameni că până în toamnă vom rezolva această problemă”, ne-a declarat preşedintele CJ. Se pare că DJ 242E a fost afectat de surpări în urma unor ploi.

Citit 4549 ori Ultima modificare Luni, 28 Mai 2018 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.