Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Şi femeile ajung în puşcărie pentru agresiune, nu doar bărbaţii! O localnică de 38 de ani din comuna gălăţeană Lieşti îşi va petrece următorii trei ani din viaţă în spatele gratiilor, după ce a fost găsită vinovată de vătămare corporală. Cei care au considerat că femeia se face vinovată de agresiune cu intenţie au fost magistraţii Judecătoriei Focşani, care au condamnat-o la începutul acestui an. Mandatul de executare, valabil de la jumătatea lunii februarie, nu a putut fi pus în executare până zilele trecute, deoarece femeia a reuşit să fenteze întâlnirea cu autorităţile. Ea a fost depistată marţi, pe raza comunei de domiciliu. Poliţiştii au reţinut-o şi au condus-o la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Citit 6264 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2018 00:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro