Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat punerea la dispoziţia contribuabililor de calculatoare în sistem self service în 98 la sută dintre sediile sale. Scopul calculatoarelor este de a le permite contribuabililor să se obişnuiască cu serviciile online puse la dispoziţie.

"La cererea contribuabililor, aceştia pot fi asistaţi de inspectori fiscali, în toate etapele utilizării serviciilor online", se arată în comunicat.

"Începând cu 1 ianuarie 2019, comunicarea dintre ANAF şi contribuabili va fi realizată exclusiv online", mai precizează instituţia.

Citit 1773 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2018 00:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro