FOTO și VIDEO. Marele trofeu şi alte şase premii, la Festivalul ”Music For Kids”. O nouă performanţă a elevelor Andreei Ignat

FOTO și VIDEO. Marele trofeu şi alte şase premii, la Festivalul ”Music For Kids”. O nouă performanţă a elevelor Andreei Ignat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Marele trofeu al Concursului Internaţional "Music For Kids" şi alte şase premii au ajuns la Galaţi, cucerite de elevele artistei Andreea Ignat, de la "Estrada Studio".

Într-o bătălie a celor mai bune voci din Rusia, Malta, Republica Moldova, Turcia, Israel, Italia, Bulgaria, Franţa şi România, artistele de la "Estrada Studio", care o au mentor pe Andrea Ignat, au reuşit să strălucească pe scena celei de-a noua ediţii a Concursului Internaţional "Music For Kids", care a avut loc recent la Iaşi.

După ce, timp de ani buni, România nu a mai câştigat marele trofeu, iată că, de această dată, premiul nu numai că a rămas în ţară, ci a ajuns la Galaţi. Totul i se datorează Alexiei Andreea Lupea - AleXia, pe numele de scenă - care a câştigat Trofeul MFK 2018, cu piesa "Crazy". Marele trofeu este un microfon adevărat! Şi tot AleXia, fostă participantă la Next Star în 2016, şi-a adjudecat şi "Trofeul juniorilor".

Tot la Galaţi a ajuns şi Trofeul secţiunii "Grupuri", cucerit de "Estrada Art" (Alexia Lupea, Alexandra Gheorghe şi Denisa Antohi). Iată şi celelalte premii câştigate de gălăţence: Trofeul categoriei de vârstă 13 ani - Denisa Ilinca Antohi, Premiul I la categoria de vârstă 12 ani - Flavia Mihaela Leu, Premiul I la categoria de vârstă 14-17 ani - Carmen Ionelia Călin, Premiul III la categoria de vârstă 10 ani - Andreea Denisa Vîrgolici.

Ca de obicei, galeria de părinţi s-a remarcat în cadrul competiţiei.

"După nouă ani de activitate şi de muncă, timp în care am crezut în permanenţă în visul meu, copiii şi adolescenţii pentru care îmi dăruiesc toată energia nu mai sunt doar cântăreţi... au devenit ARTIŞTI în toată puterea cuvântului! Mulţumesc Estrada Studio!", spune Andreea Ignat.

De două ori la "Next Star"

Sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, aveţi toate motivele să urmăriţi "Next Star", emisiunea Antenei 1, pentru a vedea momentul artistic oferit de "Estrada Studio". Iar sâmbăta viitoare, pe 18 august, aveţi tot program de "Next Star", pentru că echipa gălăţeană va fi reprezentată de DenisS (Denisa Antohi) şi Aqua Boys, care, după cum am aflat de la Andreea Ignat, vor face o superatmosferă în cadrul emisiunii televizate.

Citit 2723 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2018 19:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.