Diana Zaharia, voce de finală X Factor (VIDEO)

Diana Zaharia, voce de finală X Factor (VIDEO)

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

„Diana Zaharia, la 15 ani, ne vedem în finală la X Factor”, i-a spus Horia Brenciu gălăţencei Diana Zaharia, după ce s-a ridicat de la masa juriului ca să o aplaude aşa cum merita! În audiţiile concursului, adolescenta a cântat senzaţional piesa Christinei Aguilera, “Mercy On Me”.
“E «o Aguileră»”, a comentat Delia în timp ce Diana cânta, pentru ca apoi, să o întrebe uimită: "Încă o dată, că n-am înţeles, 15 ani?! N-are cum! Ceva nu e... Măi, ai fost fenomenală!  Mama ta a avut dreptate, ştia ea ce ştia când ţi-a spus du-te cu tupeu c-o să fie bine. Ai fost fantastică, fabuloasă, bravo!".
"Nu m-am aşteptat la aşa ceva! Eu nu ştiu ce săzic! Sunt mai interesat decât am fost cu exact cu patru minute în urmă de ceea ce înseamnă X Factor România! Şi tu eşti motivul!", i-a mărturisit Crala's Dreams.
„Diana a fost foarte bine! Văzut, plăcut, votat. Ai un mare DA de la mine", i-a spus Ştefan Bănică.
„Când te întorci astăzi la Galaţi ca să te pregăteşti pentru bootcamp şi toate celelalte etape, toată lumea din microbuz trebuie să-ţi ceară autograful! Patru de Da”, a conchis Horia Brenciu, care a explicat în culise „Diana este o finalistă! Sigur va trece de etapa scaunelor, a duelurilor şi o vom vedea în galele live! O simt de pe acum. Sigur!”.

Citit 3341 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 01:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro