Diana Zaharia, voce de finală X Factor (VIDEO)

Diana Zaharia, voce de finală X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Diana Zaharia, la 15 ani, ne vedem în finală la X Factor”, i-a spus Horia Brenciu gălăţencei Diana Zaharia, după ce s-a ridicat de la masa juriului ca să o aplaude aşa cum merita! În audiţiile concursului, adolescenta a cântat senzaţional piesa Christinei Aguilera, “Mercy On Me”.

“E «o Aguileră»”, a comentat Delia în timp ce Diana cânta, pentru ca apoi, să o întrebe uimită: "Încă o dată, că n-am înţeles, 15 ani?! N-are cum! Ceva nu e... Măi, ai fost fenomenală!  Mama ta a avut dreptate, ştia ea ce ştia când ţi-a spus du-te cu tupeu c-o să fie bine. Ai fost fantastică, fabuloasă, bravo!".

"Nu m-am aşteptat la aşa ceva! Eu nu ştiu ce săzic! Sunt mai interesat decât am fost cu exact cu patru minute în urmă de ceea ce înseamnă X Factor România! Şi tu eşti motivul!", i-a mărturisit Crala's Dreams.

„Diana a fost foarte bine! Văzut, plăcut, votat. Ai un mare DA de la mine", i-a spus Ştefan Bănică.

„Când te întorci astăzi la Galaţi ca să te pregăteşti pentru bootcamp şi toate celelalte etape, toată lumea din microbuz trebuie să-ţi ceară autograful! Patru de Da”, a conchis Horia Brenciu, care a explicat în culise „Diana este o finalistă! Sigur va trece de etapa scaunelor, a duelurilor şi o vom vedea în galele live! O simt de pe acum. Sigur!”.

Citit 5572 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 01:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.