Primarul Galaţiului a devenit tată

Primarul Galaţiului a devenit tată
Evaluaţi acest articol
(39 voturi)

Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi, a devenit, pentru prima dată, tată. Evenimentul a fost făcut public marţi seara, în emisiunea ”Investiţi în România” de pe TVR Internaţional, unde Ionuţ Pucheanu a participat alături de Paula-Marinela Pîrvulescu, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, şi Rino Brugge, directorul general al Şantierului Naval Damen Galaţi. La începutul discuţiei, edilul urbei a fost felicitat de către unul dintre moderatori. „Sunt tătic de luni de la ora şase şi jumătate”, a mărturisit primarul Galaţiului, căruia soţia i-a dăruit o fetiţă.

„Să fie cu noroc, să vă bucuraţi de copilul dumneavoastră, să mai faceţi mulţi şi să le oferiţi un Galaţi adevărat, un Galaţi frumos şi deştept, aşa cum a fost acest oraş dacă ne uităm în istoria lui!”, a fost urarea pe care edilul a primit-o de la realizatorii emisiunii.

„E dezideratul pe care vrem să-l atingem, să reinventăm acest oraş, să-l repunem pe hartă”, a răspus Ionuţ Pucheanu.

Acesta nu este singurul din administraţia locală a Galaţiului care a devenit tătic în acest an. Recent, şi city managerul oraşului, Marius Humelnicu, a devenit tată pentru a doua oară.

Citit 13152 ori Ultima modificare Duminică, 11 Noiembrie 2018 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.