Emoţie în stare pură la X Factor. Cristina Vasopol, profesoara preferată a Deliei (VIDEO)
Foto: Antena 1

Emoţie în stare pură la X Factor. Cristina Vasopol, profesoara preferată a Deliei (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

A urcat pe scena X Factor cu ochii în lacrimi, iar vocea şi interpretarea ei minunate au emoţionat, la propriu, până la lacrimi. Cristina Vasopol, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi a oferit vineri seara, la Antena 1, un moment artistic de excepţie şi o lecţie vie de fairplay şi îşi continuă drumul la X Factor în echipa Deliei.

„Următoarea concurentă a făcut la audiţii un lucru absolut senzaţional: atunci când îi înveţi pe alţii mi se pare o chestie de o generozitate şi de un curaj dement să vii să te pui cu elevii tăi, pe aceeaşi scenă, în aceeaşi competiţie. Chiar mi se pare ceva ieşit din comun! Pentru asta te apreciez şi te iubesc”, aşa a prezentat-o actorul Mihai Bendeac pe Cristina Vasopol.

Dând dovadă de fairplay, gălăţeanca şi-a încurajat adversarii şi a mărturisit deschis: „Nu mă tem de nimeni! De ce să-mi fie teamă? Mă duc acolo să cânt, să mă bucur! Vreau să fiu învingătoare în această seară pentru că toată viaţa mea m-am pregătit pentru asta!”.

Mesaj de la tată, indiferenţă de la mamă

Înainte de a urca pe scenă, prezentatorii X Factor, Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, i-au făcut o surpriză Cristinei Vasopol. I-au arătat un filmuleţ în care tatăl ei, aflat în Marea Britanie, i-a urat succes!

„Tatăl meu mi-a arătat tot ce ştiu eu absolut tot. El mi-a cultivat pasiunea pentru cântat şi mai ales pentru ascultat muzică”, a spus Cristina dezvăluind lucruri dureroase din viaţa ei: ”Mama a fost o prezenţă mai puţin constantă în viaţa noastră. Părinţii, certându-se tot timpul, ea pleca la Piatra Neamţ şi o vedeam la câteva luni. Toată lumea vorbeşte de mama: ce bine e la mama acasă, ce mâncare bună face mama! La mine n-a fost chiar aşa. Nu ştiu dacă am dreptul să fiu supărată pe propria mamă, că sună ciudat tare de tot şi dureros, dar sunt un pic supărată pe ea. Nu şi-a văzut nepoţii şi nu cred că este interesată să-i vadă. Aş fi iubit-o foarte mult dacă ar fi fost cu adevărat mama mea”, a spus Cristina Vasopol.

Nestăpânită ca un vulcan

„În sfârşit! Pe tine te aşteptam şi nu mai veneai odată! Eşti profesoara noastră preferată!”, a întâmpinat-o, încântată, Delia, când gălăţeanca a urcat pe scenă. Cu sufletul răvăşit şi ochii în lacrimi, a găsit forţa necesară de a aduna toate emoţiile în interpretarea impecabilă a piesei „I’m calling you”, de la Bagdad Cafe, şi l-a făcut pe unul dintre adversarii săi, pe italianul Vincenzo Vollaro, să plângă, iar pe Delia să lăcrimeze.

”Cristina, eu cred că vocea ta este absolut minunată! Acum îţi trebuie nebunia Deliei!”, i-a spus Horia Brenciu, în vreme ce Carla’s Dreams s-a mărginit să-i mulţumească pentru sensibilitate şi moment.

„Prezenţa ta aici este cu atât mai benefică cu cât o profesoară de canto va avea adversare în X Factor nişte fetiţe de 14 - 15 ani, care i-ar putea fi eleve. Asta face concursul mai frumos. Felicitări pentru moment!”, i-a spus Ştefan Bănică.

”Vreau să te felicit din toată inima mea şi să-ţi spun că în viaţa mea nu am auzit un profesor de canto care să sune aşa! Şi am lucrat, am avut, am auzit o grămadă de profesori! Niciunul n-a sunat vreodată măcar aproape de nivelul la care ai fost în seara asta! A sunat minunat! Alegerea piesei mi se pare spectaculoasă! E o partitură foarte grea, putea oricând să greşească! E nemaipomenit ce ai făcut! M-a surprins vitalitatea ei. E de nestăpânită ca un vulcan”, a spus Delia care a păstrat-o în echipă.

Pentru a ajunge în Galele Live ale X Factor, Cristina Vasopol va trebui să o învingă la duel pe Raluca Răducanu sau ”Fata cu vioara”.

Citit 9825 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 16:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.