Aproape în comă alcoolică. S-a urcat cu maşina pe gard
Foto: GSG

Aproape în comă alcoolică. S-a urcat cu maşina pe gard
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Băutura şi şoferia nu fac casă bună împreună. A demonstrat-o un bărbat de 42 de ani, care, după ce a chefuit bine, a plecat spre casă cu maşina. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un gard.

Incidentul, care a avut loc pe raza localităţii Braniştea, a fost semnalat poliţiştilor din comună. Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de proprietarul gardului distrus. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul de 42 de ani a intrat în gardul locuinţei, distrugându-l pe o lungime de aproximativ opt metri.

Mai mult, poliţiştii au constata că şoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care au decis să îl testeze cu aparatul Drager. În urma testării alcoolscop, a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, dar a refuzat acest lucru.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citit 4630 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.