Cariera ei muzicală a început. Gabriela Munteanu, energie şi atitudine la ”Vocea României” | VIDEO

Cariera ei muzicală a început. Gabriela Munteanu, energie şi atitudine la ”Vocea României” | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„Visul frumos de la „Vocea României” a luat sfârşit, dar cariera mea muzicală abia acum începe şi sunt dispusă să muncesc mult pentru a-mi atinge obiectivele!”, este mesajul pe care gălăţeanca Gabriela Munteanu l-a postat pe Facebook după uimitoarea reprezentaţie oferită vineri seara, pe scena de la Pro Tv.

Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, profil filologie (bilingv engleză), Gabriela Munteanu, în vârstă de 18 ani, a făcut parte din echipa Irinei Rimes la „Vocea României”, iar vineri seara a evoluat în prima rundă de knockout-uri.

„Mă simt ca şi cum m-ar arunca cineva într-o cuşcă cu lei, dar şi eu cred că sunt unul dintre lei şi o să arăt asta pe scenă”, mărturisea gălăţeanca înainte de a intra în ringul muzical. Şi a dovedit cu prisosinţă: energie, voce, atitudine şi ritm interpretând singură piesa „Bang Bang” făcută celebră de Jessie J, Ariana Grande şi Nicki Minaj. Andra şi Smiley au recunoscut că ar fi vrut să aleagă piesa pentru proprii concurenţi, dar nu au făcut-o pentru că e dificil de interpretat fără backing vocals.

„Vreau să îi mulţumesc Gabrielei pentru că a depus foarte-foarte multă energie pentru a construi acest moment. Un artist construieşte un moment, nu doar o cântare!”, a felicitat-o Irina Rimes.

Chiar dacă a părăsit competiţia „Vocea României”, Gabriela şi-a felicitat adversarele şi a mulţumit pentru încrederea acordată: „În general, sunt o fire perfecţionistă şi mă autocritic frecvent, dar acum, cu toată modestia, simt nevoia să-mi exprim mulţumirea faţă de această prestaţie, care a reprezentat o adevărată provocare pentru mine şi pe care sunt mândră să v-o arăt! Mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi mesajele minunate primite care mă copleşesc zilnic! Felicitări, Alina Statie şi Dora Gaitanovici! Să ajungeţi departe! Cel mai bun să câştige!”, a scris pe Facebook Gabriela.

O felicităm pe Gabriela şi ne dorim să o vedem cât mai des pe scenă, acolo unde îi este locul.

Citit 3991 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2018 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.