Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

23 de gălăţeni se află printre cei 1.000 de câștigători ai bonusului de dobândă, în valoare de 5.000 de lei, din cadrul celei de a treia emisiune Tezaur – ediţia CENTENAR, desemnaţi de Ministerul Finanţelor Publice printr-o tragere la sorţi, în ultima săptămână a anului trecut. Pentru bonusul de dobândă s-au calificat 18.071 de investitori persoane fizice, înregistrați în evidențele Ministerului Finanțelor Publice și ale Companiei Poșta Română. Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți, pe baza CNP-ului.
În judeţul Galaţi au fost 524 de persoane care au subscris cel puţin 500 de lei, iar la nivelul celor şase judeţe arondate la DGRFP Galaţi – 2.208 persoane.
Banii pot fi ridicați de la unitățile Trezoreriei Statului începând cu 10 ianuarie. Investitorii îşi pot revendica premiile până pe 20 decembrie 2019.
În perioada 15 iunie – 21 decembrie 2018, Ministerul Finanțelor Publice a lansat trei emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației, în cadrul Programului Tezaur CENTENAR. 52.239 de români au ales să investească peste 2 miliarde de lei în titluri de stat. Conform MFP, aceasta este cea mai mare sumă investită în titluri de stat destinate exclusiv populației.

Citit 1469 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2019 18:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro