Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Povestea Pirates Resort (Hotel Bicaz) continuă şi în 2019, iar gălăţenii sunt şi ei invitaţi să participe la noile aventuri pe litoralul Mării Negre, la Mamaia! Pentru asta a fost deja pregătită o ofertă mai ceva ca în poveşti, una în care Iepuraşul de Paște îşi dă întâlnire cu piraţii din Caraibe pentru a pune la cale cea mai grozavă distracţie!

Şi cei mari, şi cei mici vor fi cu siguranţă cuceriţi de pachetul turistic „Paşte 2019”, special pregătit, pentru perioada 26 – 29 aprilie, de Pirates Resort! Tot „arsenalul” de bună dispoziţie a fost pregătit pentru a-i întâmpina pe vizitatori: cazare cu pensiune completă (cu Early Check In, în camere duble Standard, Superior şi Privilege), acces gratuit la piscina exterioară, cu apă încălzită, loc de joacă special, concursuri, miniclub, inclusiv program de entertainment şi multe surprize pentru copii - „În aşteptarea Iepuraşului!”. Ca buna dispoziţie să fie… pe val, atmosfera va fi completată cu muzică, antren şi dans alături de invitaţii surpriză!

Dacă este să aruncăm o privire şi în meniul pregătit în pachetul „Paște 2019”, este clar că Iepuraşul a avut grijă ca mesele de sărbătoare la Pirates Resort să fie îmbelşugate şi pe toate gusturile:  26 aprilie - cină tip bufet suedez, cu specialităţi tradiţionale vestite (berbecuţ la proţap, aperitive, supe/ciorbe, fel principal, desert), inclusiv cu băuturi răcoritoare, cafea, bere şi vin; 27 aprilie – prânz şi cină, de asemenea tip bufet suedez, iar 28 aprilie – brunch - „Redescoperă Tradiţia Paştelui!”.

Cu o asemenea „desfăşurare de forţe”, Pirates Resort îşi respectă cu siguranţă promisiunea de a oferi vizitatorilor o experienţă completă, într-o lume de basm. Pentru detalii şi rezervări puteţi apela la office-managerul Gabriela Dima, telefon: 0731.795.598, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 5460 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2019 00:36