Distracţie la superofertă, special pentru gălăţeni! La Mamaia, Pirates Resort este pregătit să întâmpine Iepuraşul de Paşte

Distracţie la superofertă, special pentru gălăţeni! La Mamaia, Pirates Resort este pregătit să întâmpine Iepuraşul de Paşte
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Povestea Pirates Resort (Hotel Bicaz) continuă şi în 2019, iar gălăţenii sunt şi ei invitaţi să participe la noile aventuri pe litoralul Mării Negre, la Mamaia! Pentru asta a fost deja pregătită o ofertă mai ceva ca în poveşti, o experienţă pentru întreaga familie în care Iepuraşul de Paște îşi dă întâlnire cu piraţii din Caraibe pentru a pune la cale cea mai grozavă distracţie!

Şi cei mari, şi cei mici vor fi cu siguranţă cuceriţi de pachetul turistic „Paşte 2019”, special pregătit, pentru perioada 26 – 29 aprilie, de Pirates Resort! Asta cu atât mai mult cu cât, gălăţenii vor beneficia, în exclusivitate, de un discount de 10 la sută din tariful de cazare pentru pachetul de Paşte!

Tot „arsenalul” de bună dispoziţie a fost pregătit pentru a-i întâmpina pe vizitatori: cazare cu pensiune completă, acces gratuit la piscina exterioară, cu apă încălzită, program de entertainment şi un meniu îmbelşugat şi diversificat, aşa cum stă bine în tradiţia sărbătorilor de Paşte.

Şi ca distracţia şi voia bună să fie… pe val, copiii se vor bucura, la Pirates Resort, de o atenţie specială din partea iepuraşului -  vor fi primiţi la bordul corabiei „Pirate Bunny” (miniclub), unde îi vor aştepta o mulţime de jocuri, concursuri, ateliere de creaţie, toate din lumea plină de aventuri a piraţilor şi a misterelor din Insula Comorilor. Iar ca vraja poveştilor să fie completă, cei mici se vor bucura şi de muzică, dans şi un Magic Show de zile mari!

Cu o asemenea „desfăşurare de forţe”, Pirates Resort îşi respectă cu siguranţă promisiunea de a oferi vizitatorilor o experienţă completă, într-o lume de basm. Pentru detalii şi rezervări puteţi apela la office-managerul Gabriela Dima, telefon: 0731.795.598, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 11104 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2019 15:51