Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Până pe 28 februarie, cadrele didactice din Galaţi își mai pot înscrie unitățile de învățământ la Ediția Suporterilor 2018-2019 a programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare.

Înscrierea ca Școală-Suporter în Patrula de Reciclare este foarte simplă – unitatea de învățământ trebuie doar să susțină echipa locală predând la reciclare minimum 30 kg de deșeuri electrice (orice aparate electrice sau electronice de casat din gestiune sau aduse de elevi). Solicitarea de preluare a deșeurilor se poate face la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0745 143 082, precizează un comunicat remis de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.

În primele patru luni ale Ediției Suporterilor 2018-2019, voluntarii au ajutat la colectarea a peste un milion de kilograme de deșeuri electrice și vor să stabilească un nou record - să contribuie la colectarea a 100g de DEEE per locuitor al României, până la 31 august 2019. Asta înseamnă ca fiecare cetățean al României să colecteze măcar cinci baterii și să se asigure că ajung la reciclare, cu ajutorul Patrulei, în loc să le arunce la gunoi!

Citit 1030 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2019 12:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro