UPDATE. Bărbatul bănuit că a agresat sexual o fetiţă a fost capturat
Foto: Foto: IPJ Galati

UPDATE. Bărbatul bănuit că a agresat sexual o fetiţă a fost capturat
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE ora 20,30 Bărbatul de 39 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea agresiunii sexuale de marţi dimineaţă, a fost reţinut în urma audierilor. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă în această seară.


UPDATE, ora 15,50 Bărbatul bănuit că ar fi agresat sexual o fetiţă în scara unui bloc din Galaţi a fost prins, în urmă cu puţin timp, pe raza municipiului Brăila. El ar fi fost identificat pe stradă de poliţiştii din judeţul vecin şi va fi adus la Poliţia din Galaţi pentru audieri, ca anchetatorii să stabilească dacă, într-adevăr, el este cel care a comis atacul.


Un individ bănuit că marţi dimineaţă ar fi agresat sexual o fetiţă în vârstă de zece ani, este căutat de poliţie. Incidentul s-ar fi petrecut pe 12 martie, în jurul orei 8,00, în scara unui bloc de pe strada Brăilei, în zona Neacşu. Individul ar fi acostat-o pe fetiță, care se îndrepta spre şcoală, ar fi condus-o în scara unui bloc şi ar fi agresat-o sexual.

Copila le-a spus imediat părinţilor despre cele întâmplate şi aceştia au sesizat poliţia. Conform datelor pe care oamenii legii au reuşit să le afle de la minora aflată în stare de şoc, bărbatul pe care îl caută are între 35 şi 40 de ani, constituţie solidă, tenul măsliniu. Era îmbrăcat cu o geacă de culoare gri, pantaloni maro, iar pe cap purta un fes negru.

Poliţiştii au reuşit să facă rost de imagini cu individul pe stradă, surprinse de camerele de supraveghere ale unui agent economic din zona unde a avut loc agresiunea.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 16581 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2019 01:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.