Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, cu dublă cetăţenie, bulgară şi Republica Moldova, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii graniţei. Bărbatul se afla la volanul unui autovehicul Volkwagen, care tracta, pe o platformă, un autoturism Mercedes, înmatriculat în Ucraina. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra celor două autoturisme, ocazie cu care echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascuns în torpedoul autoturismului Mercedes, înfăşurat în hârtii, un revolver marca Major Eagle, calibru 4 mm. Bărbatul a declarat că a preluat cu platforma autoturismul Mercedes, la solicitarea unui cetăţean ucrainean şi că nu avea cunoştinţă despre existenţa armei. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi.

Citit 1089 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2019 01:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro