Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

De la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Galaţi am aflat că biletele de tratament subvenţionate, pentru pensionari pentru anul 2019 au început să se distribuie. Deja, ieri au fost repartizate 115 bilete pentru tratament balnear la Covasna, Amara, Nicolina, Lacu Sărat, Pucioasa, Sărata Monteoru, 1 Mai şi Geoagiu Băi. Plecările vor fi pe 18 şi 19 martie. Pensionarii pot depune în continuare cereri la CJP, pentru următoarele serii de tratament.

Citit 2683 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2019 01:02

1 comentariu

  • postat de IC Vineri, 15 Martie 2019 07:08 86.124.203.*** Link la comentariu
    1
    10

    114X4=456 locuri/anul 2019 la 143000 de pensionari cati sunt la CJP Galati, o bataie de joc ,o chiorala a pensionarilor ? Mai bine s-ar renunta la acesta batjocura .oare cine o fi manarit imensul patrimoniu al sindicatelor comuniste ,dar bani din fondul de pensii ,investiti in "iepoca de aur " si cei aflati in trezorerie la 1 ian 1990 , aia care ,asa cum graia I Iliescu :".. vom acoperi pierderile pe anul 1989 din excedentul existent la capitolul asigurari sociale ,mai draga "..... iar cupoanele de transport ,poate ar fi bine sa le transforme in bani ( in 14 ani ,de cand sunt pensionar ,am folosit doar doua cupoane ,pe relatia GL-Buc ,sa i-au copia de pe dosarul de la CNSAS , oricum dadeam ,pentru asa scop si bani din buzunar ) .Recunisc , sunt plin de dragoste ,pana peste cap ,fata de fostele guvernari si in mod deosebit pentru actuala guvernare ...care a redus la o treime numarul biletelor pe anul 2019 , curat crestere economica tovarasi .

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro