Cine este gălățeanul care a câștigat 4,7 milioane de euro la LOTO
Foto: Loteria Română

Cine este gălățeanul care a câștigat 4,7 milioane de euro la LOTO
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Loteria Română a aunțat, priuntr-un comunicat de presă, că marele câtigător la Loto 6 din 49 s-a pezentat pentru a-și ridica premiul. Conform sursei citate, este vorba despre Andrei Butnariu din Galați, care a mers la sediul loteriei, marți, 14 mai 2019, cu biletul câștigător.

“Cine face ca mine, ca mine să pățească!” – este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Române. ”În cursul zilei de ieri, 14 mai 2019, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 mai 2019, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro). Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a și 20 câștiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câștigului fiind de 22.406.795,79 lei!, se arată în comunicatul Loteriei Române.

Conform sursei citate, Andrei Butnariu joacă de peste 20 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Română. Gălățeanul le-a spus celor care i-au validat biletul câștigător că se consideră un om norocos pentru că nu este pentru prima dată când câștigă la Loteria Română. Are în palmares mai multe premii de categoria a II-a la jocul său preferat, Loto 6/49, la care joacă, în mod constant, aceleași numere, în aceeași formulă de joc care i-a adus duminică, 12 mai a.c., premiul cel mare. A aflat că este marele câștigător al premiului de categoria I la Loto 6/49 luni dimineață când, conform obiceiului, și-a verificat biletul.

”Domnul Butnariu ne-a declarat că va continua să joace pentru că speră să câștige și alte premii importante. Cu banii câștigați acum la Loto 6/49 își dorește, în primul rând, să-și ajute copiii și nepoții.

“Cine joacă, poate câștiga!” - este ideea după care se ghidează norocosul câștigător de fiecare dată când joacă la loto”, se mai arată în comunicatul Loteriei Române.

CITEȘTE ȘI: ”Se pare că agenţia asta poartă noroc”

Citit 11670 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2019 00:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.