Acord de mediu pentru Plaja ”Dunărea”
Foto: Facebook

Acord de mediu pentru Plaja ”Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul administraţiei locale, Primăria municipiului Galaţi a solicitat emiterea acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitare şi modernizare Plaja Dunărea". Documentul este necesar pentru a da startul lucrărilor menite să transforme paragina de acum într-un complex acvatic multifuncțional, integrat în circuitul de agrement al oraşului.

Organizarea de şantier ar putea începe în această săptămână, conform unor mesaje prin care primarul Ionuţ Pucheanu le răspunde pe Facebook unor gălăţeni care întreabă cu insistenţă de fostul ştrand public al oraşului.

Reamintim că asocierea Tancrad - Lemacons - Aqua Azur, singurul ofertant care s-a prezentat la licitaţia organizată de Primăria municipiului Galaţi pentru reabilitarea şi modernizarea Plajei "Dunărea" - proiectare şi execuţie, şi-a adjudecat contractul cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei fără TVA. Conform Primăriei, din momentul în care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor, conform contractului, câștigătorul licitației are la dispoziție 18 luni pentru realizarea obiectivului, din care o lună și jumătate pentru servicii de proiectare.

Citit 4006 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.