Reţinut după ce a lovit un om cu maşina şi a fugit
Foto: Iulia Kelt

Reţinut după ce a lovit un om cu maşina şi a fugit
Brăilean cercetat de procurorii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un bărbat de 28 de ani, din Brăila, a ajuns în stare foarte gravă la spitalul Judeţean Galaţi după ce a fost lovit de un autoturism. Accidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3,00, în Brăila. Conform poliţiştilor brăileni, accidentul a fost provocat de un şofer care circula cu viteză mare pe Calea Călăraşilor. Acesta a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu maşina în staţia de autobuz din zona Ciocârlia, unde se afla taximetristul. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost lovit şi abandonat pe trotuar, şoferul vinovat fugind de la locul faptei. Victima a fost preluată de un echipaj medical, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, medicii de aici fiind rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

După ore bune de la producerea accidentului, şoferul vinovat, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Gropeni, s-a predat la poliţie, unde a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, poliţiştii reţinându-l pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Ancheta a fost apoi preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi,  care au decis să ceară în instanţă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citit 4793 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2019 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.