ÎNCEPE a doua sesiune de Bacalaureat 2019. ISJ a stabilit cinci centre de examen

ÎNCEPE a doua sesiune de Bacalaureat 2019. ISJ a stabilit cinci centre de examen
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aproximativ 2.000 de elevi gălăţeni vor intra miercuri, 21 august 2019, în emoţiile bacalaureatului de toamnă, susţinând proba scrisă la Limba şi literatura română.

Pe 23 august, a fost programată proba obligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie, iar pe 26 august va fi proba la alegere din materiile specializării urmate în cei patru ani de liceu.

Pe 27 şi 28 august, va avea loc evaluarea competenţelor de comunicare într-o limbă străină, pe 30 august şi 2 septembrie, evaluarea competenţelor digitale, iar pe 2 şi 3 septembrie - evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a stabilit pentru a doua sesiune de Bacalaureat 2019 cinci centre de examen: trei centre în municipiul Galaţi şi două în Tecuci.

La Liceul "Emil Racoviţă", vor da Bacalaureatul elevii de la Liceul cu Program Sportiv, CNCN, Seminarul Teologic, Liceul de Marină, "Elena Doamna", Auto, Liceul din Tudor Vladimirescu, "Simion Mehedinţi", "Cuza", CNVA, CNMK, "Dunărea" şi "Radu Negru".

La Liceul Teoretic "Mircea Eliade", au fost arondaţi candidaţii de la "Aurel Vlaicu", "Paul Dimo", "Saligny", "Moţoc", Colegiul Economic şi Liceul CFR.

La Liceul Tehnologic de Marină, vor merge elevii de la Liceul de Arte, "Marin Coman", "Racoviţă", "Eliade", Sf. Maria", dar şi liceele din Pechea, Bereşti şi Tg. Bujor.

La Colegiul Naţional "C. Hogaş", din Tecuci vor da examen candidaţii de la Colegiul de Agricultură, "Ovid Caledoniu" şi cei de la Corod şi Cudalbi.

La Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie, au fost arondaţi absolvenţii de la "Hogaş", "Spiru Haret", "Elena Caragiani" şi "Magisterium".

VEZI topul liceelor cu cele mai mari medii la Bacalaureat 2019

Citit 2219 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.