Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

730 de candidaţi sunt aşteptaţi astăzi, 26 august, la cele cinci centre de examen pentru a susţine ultima probă scrisă, cea la o disciplină la alegere din specializarea urmată, din cadrul celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat 2019.
Accesul candidaţilor în sălile de examen se va face între 8,00 şi 8,30, urmând ca proba să înceapă la ora 9,00. Candidaţii au la dispoziţie trei ore pentru rezolvarea itemilor din momentul distribuirii subiectelor.
Susţinerea probelor de competenţe va începe de marţi, 27 august, cu testarea la Limba şi literatura română. Între 30 august şi 2 septembrie se va face evaluarea competenţelor digitale, iar pe 2 şi 3 septembrie, cea a competenţelor de comunicare într-o limbă străină.
Primele rezultate se vor afişa pe 3 septembrie, urmând ca listele finale cu notele după contestaţie să apară pe 7 septembrie.

Citit 383 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 13:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro