Maria Crăciun, pe ring la ”Vocea României”. Dilema Irinei Rimes (VIDEO)

Maria Crăciun, pe ring la ”Vocea României”. Dilema Irinei Rimes (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

"Maria, Barbie tu eşti?!", a exclamat Horia Brenciu, după momentul artistic oferit de gălăţeanca Maria Crăciun la "Vocea României". "Tu ai făcut ceea ce scrie pe tricoul colegei tale: teatru", a fost de părere acelaşi Horia Brenciu.

Într-adevăr, vineri seara, în etapa knock-outurilor, Maria şi-a arătat din plin latura ludică în interpretarea piesei lui Björk, "It's Oh So Quiet". Adversarele ei au fost Cătălina Antal şi Emanuela Gherasim, cu piesele "No Roots" a artistei Alice Merton, respectiv, "Shelter" - Birdy.

Misiunea Irinei Rimes, din a cărei echipă au făcut parte cele trei concurente, a fost să aleagă o singură voce cu care să meargă mai departe în competiţie. Şi nu i-a fost deloc uşor: "Sunteţi toate pe gustul meu, muncitoare şi talentate, îmi pare rău că trebuie să aleg. O să merg mai departe cu cea de la care am de învăţat", a spus Irina, alegerea sa fiind Emanuela.

Maria şi Cătălina nu au fost, din păcate, salvate de vreunul dintre ceilalţi doi antrenori, Smiley şi Horia Brenciu, motiv pentru care drumul lor la "Vocea României" s-a încheiat.

O felicităm pe Maria Crăciun şi suntem siguri că dulceaţa, farmecul şi forţa din vocea ei o vor duce mai departe pe scena muzicală.

Citit 5081 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 01:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.