A intrat cu maşina într-o dubă

A intrat cu maşina într-o dubă
Sursa foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un şofer de 68 de ani din Galaţi şi-a făcut maşina praf şi chiar a rămas captiv în vehicul, în urma unei clipe de neatenţie care a dus la producerea unui eveniment rurier.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul de Centură, din cauza conducătorului auto, care, plecând de pe loc, pe banda unu, nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să schimbe direcţia de mers şi s-a lovit în plin cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 48 de ani.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, nemaiputând să iasă din maşină decât cu ajutorul pompierilor. "Bărbatul de 68 de ani era conştient la sosirea echipajelor, după descarcerare fiind preluat de ambulanţa SAJ, deoarece acuza dureri în zona șoldului", a precizat Dan Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Poliţiştii rutieri au constatat că niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase alcool şi că nicio altă persoană nu a fost rănită, fiind înregistrate doar pagube materiale. Cu toate acestea, conducătorului auto care a provocat impactul i-a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 3878 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.