Se cer condiţii decente de plată a impozitelor. Sesizare transmisă redacţiei

Se cer condiţii decente de plată a impozitelor. Sesizare transmisă redacţiei
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

După ce a încercat, pe 17 februarie 2021, să înscrie un autoturism şi nu a reuşit din cauza cozilor la care contribuabilii se îngrămădesc ore în şir, pentru a-şi plăti impozitele şi taxele locale, o gălăţeancă ne-a sesizat situaţia revoltătoare, catalogând-o drept haos, şi mai ales pericolul de îmbolnăvire în masă cu COVID-19. 

„În primele trei luni ale anului, sute de oameni stau zilnic la rând pentru a plăti taxele locale. Fără bon de ordine, fără distanţare fizică (minimum doi metri) stau ore la rând, se îngrămădesc unii peste alţii cu scopul, cei mai mulţi, de a plăti, de a da bani municipalităţii gălăţene. Acele locuri sunt un risc real de îmbolnăvire cu COVID-19. Cei mai mulţi sunt bătrâni şi chiar astăzi am văzut cu ochii mei cum o doamnă a căzut pentru că i s-a făcut rău de la statul în picioare”, acuză gălăţeanca în sesizarea transmisă la redacţie.

În opinia gălăţencei, bonurile de ordine ar putea rezolva problema, dar şi deschiderea mai multor ghişee de plată, măcar până la 31 martie, precum şi consilierea celor ce stau la rând pentru plata taxelor în vederea deschiderii unui cont pe ghiseul.ro: „Să trieze persoanele care stau la rând: plătitori de taxe/ înscrieri auto/ etc, dar cel mai probabil bonurile de ordin vor rezolva problema. Dacă e nevoie să scoată maşinile de dat bonuri de ordine afară, inclusiv afişajele cu număr pentru ca plătitorii de taxe şi impozite să poată sta decent la rând, fără stres, fără risc de îmbolnăvire! Rog Primăria Galaţi să ofere condiţii decente de plată "plătitorilor de taxe şi impozite" şi să nu îşi bată joc de ei, baza plătitorilor fiind pensionarii, oameni trecuţi de 65 de ani!”, scrie gălăţeanca.

Citit 4113 ori Ultima modificare Duminică, 21 Februarie 2021 11:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.