Restricţii determinate de coronavirus la Costache Negri

Restricţii determinate de coronavirus la Costache Negri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Începând de vineri, 26 februarie 2021, în comuna Costache Negri, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se aplică, pentru o perioadă de două săptămâni, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 35 din 10 februarie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, mai exact "scenariul galben" al acesteia.

Pe de altă parte, în localitatea Suceveni, unde incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori, se aplică "scenariul verde" al pandemiei, cu relaxarea corespunzătoare a restricțiilor.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 1861 ori Ultima modificare Duminică, 28 Februarie 2021 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.