Daruri pentru familii nevoiaşe din Cărăpceşti
Foto: Costiuc Petrică

Daruri pentru familii nevoiaşe din Cărăpceşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cadrul unei campanii umanitare desfăşurată în perioada 26-30 aprilie 2021 de către A.S.C.O.R. Galaţi, toţi membrii acestei asociaţii creştine, dar şi alţi tineri din mediul online, au donat alimente şi bani pentru 40 de familii cu copii şi cu situaţii materiale precare din localitatea Cărăpceşti.

După cum ama aflat de la părintele Rareș Bucur, produsele, constând în pachete cu alimente greu perisabile, materiale de igienă, jucării, biciclete, cărţi, produse de birotică şi papetăriedulciuri şi fructe au fost pregătite la sediul A.S.C.O.R. din Campusul studenţesc Galaţi. Apoi, acestea au fost transportate în nordul judeţului pentru a fi oferite nevoiaşilor.

Organizată în cadrul activităţilor social-filantropice desfăşurate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în perioada prepascală, cu binecuvântarea ÎPS Casian, campania s-a concretizat pe 30 aprilie, când membri ai Asociaţiei Studenţilor Creştin Ortodocşi Români, filiala Galaţi, s-au deplasat la Cărăpcești pentru a oferi darurile pregătite. 

Voluntarii A.S.C.O.R. Galaţi împreună cu preotul paroh Vasile Boldeanu de la Cărăpceşti s-au deplasat la casele beneficiarilor pentru a le oferi darurile special pregătite şi atât de necesare semenilor noștri aflați în situații dificile.

Darurile, în valoare de 10.000 lei, au fost primite cu mare bucurie şi constituie un real ajutor pentru cei nevoiaşi.

În Arhiepiscopia Dunării de Jos, activităţile de sprijinire a semenilor cu posibilităţi materiale reduse, dar şi a celor aflaţi în unităţile medicale şi centrele sociale continuă şi în perioada pascală prin implicarea preoţilor jertfelnici şi a voluntarilor din eparhie.

Citit 1101 ori Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 11:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.