Primăria îşi construieşte gard

Primăria îşi construieşte gard
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Amenajarea unui gard format din soclu plin, placat cu plăci ceramice de culoare gri, cu închideri din panouri de fier forjat pe latura de sud, împrejmuire ce va fi dublată cu un gard viu, îşi doreşte Primăria Galaţi pentru propriul sediu din strada Domnească nr. 54. Un proiect de hotărâre în acest sens a ajuns deja pe mesele aleşilor locali spre dezbatere şi aprobare. Prin acest document se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Amenajări exterioare sediul Primăriei Galați”.

Valoarea totală a investiției se ridică la 95.820 de lei, sursa de finanţare o reprezintă bugetul local, iar durata de realizare este de 12 luni.

În proiectul de hotărâre se arată că sediul Primăriei este proprietatea publică a municipiului: „În prezent terenul aferent imobilului este împrejmuit parțial. Latura de sud necesită completarea împrejmuirii deoarece creează disconfort atât vizual, cât şi funcțional”.

În raportul de specialitate, funcţionarii scriu că se doreşte „realizarea împrejmuirii pe toate laturile”, în raportul de avizare că e vorba despre împrejmuirea parţială a imobilului, pe limita de proprietate.

Gardul ar urma să aibă înălţimea maximă de 200 de centimetri.

Citit 5063 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Iunie 2021 02:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.