Dorinel Munteanu, aproape să semneze cu Oțelul

Dorinel Munteanu, aproape să semneze cu Oțelul
Principal favorit pentru a prelua echipa
Evaluaţi acest articol
(35 voturi)

Gruparea gălățeană e pe cale să dea o nouă lovitură de imagine, dacă va reuși să ajungă la un numitor comun cu antrenorul alături de care a câștigat campionatul.

Așa cum "Viața liberă" a scris, suporterii Oțelului și-au impus dorința de a-l aduce pe Dorinel Munteanu (foto) ca antrenor la gruparea roș-alb-albastră, pentru ca proiectul să aibă din nou încrederea fanilor. Zis și făcut, pentru că oficialii gălățeni au demarat discuțiile cu antrenorul care a făcut istorie la Galați, iar din ultimele informații reiese că cele două părți s-au și înțeles de principiu.

După ce a avut mai multe activități în jurul Campionatului European de fotbal, la care a fost ambasador al meciurilor organizate la București, Dorinel Munteanu a apucat să se întâlnească cu managerul Cristian Munteanu, pentru a pune la punct o strategie comună de redresare a Oțelului în plan sportiv. Mai mult, cei doi au fost văzuți împreună în această săptămână într-o vizită la Primărie, acolo unde, cel mai probabil, Dorinel Munteanu a dorit să se asigure de sprijinul municipalității în cazul în care s-ar implica în proiect.

Practic, ar urma să se repete istoria din urmă cu mai bine de un deceniu, atunci când după Petre Grigoraș, la cârma Oțelului, a sosit Dorinel Munteanu, iar după două sezoane făcea din echipa roș-alb-albastră campioana României.

Jucătorii, în așteptare

În cazul în care va fi numit ca antrenor al echipei, Dorinel Munteanu va fi cel care va decide totul în privința lotului de jucători, conform dorințelor sale, astfel că jucătorii Oțelului se află într-o situație de așteptare în clipa de față. Cei care își încheie contractele la finalul lunii așteaptă să primească salariile restante și să poarte o discuție dacă vor mai continua sau nu la Galați, iar cei care încă mai au înțelegeri cu clubul vor să fie lămurită situația pe banca tehnică a echipei, ca să știe dacă vor să rămână în continuare.

Jucătorii care mai au contract cu Oțelul și după 30 iunie sunt: Ursu, Dinu - Farcaș, Stancu, Ghiocel, Crihană, Sevastian, Alecu, Cireș, Neagu, Nica, Gavrilă și Mereuță. Răducan și Petrache ar mai avea încă un an de împrumut de la cluburile de care aparțin, dar situația lor e incertă momentan. Deși semnase cu Oțelul după ce a expirat perioada de transferuri, nu se cunoaște încă statutul precis al lui Jurj, acesta dorind să evolueze la o echipă de Liga a II-a, iar sub contract cu gruparea gălățeană s-ar mai afla Grădinaru și Dima. Primul a fost împrumutat la Liești, iar al doilea rămăsese fără echipă din iarnă.

Citit 6258 ori Ultima modificare Vineri, 18 Iunie 2021 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.