UPDATE. Incendiu puternic în Port (FOTO ȘI VIDEO)
Foto: Monica Zanet

UPDATE. Incendiu puternic în Port (FOTO ȘI VIDEO)
Arde o hală de mase plastice
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

UPDATE. O hală industrială a fost cuprinsă de flăcări, joi după-amiază, pe strada Portului din Galați. Pompierii au intervenit cu efective sporite pentru lichidarea incendiului, care degaja o cantitate mare de fum. La fața locului au fost direcționate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Galați. Incendiul se pare că a fost declanșat de niște lucrări cu foc deschis, asupra a trei containere metalice goale, de aproximativ 25 mp, căptușite la interior cu plastic, destinate dezafectării. Flăcările au degradat interiorul containerelor, precum și tavanul și pereții din incinta respectivă, din cauza fumului dens. Din fericire, hala industrială era o construcție aflată în stare de conservare, motiv pentru care nu au existat persoane rănite.

Foto: Marian Calestru


Este stare de alertă pe strada Portului din Galați, unde o hală industrială cu mase plastice a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit primelor informații, ard trei cuve metalice de aproximativ 25 mp fiecare, încărcate cu mase plastice. La acest moment nu au fost raportate și nici identificate victime, însă pompieriii intervin cu efective sporite pentru lichidarea incendiului care degajă o cantitate mare de fum. La fața locului au fost direcționate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță a SAJ Galați.

Vom reveni.

Mai multe imagini video:

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

Media

Monica Zanet
Citit 8541 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Iulie 2021 10:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.