Program modificat la Plaja „Dunărea”, în urma deciziilor SC Gospodărire Urbană
Foto: Anca Melinte

Program modificat la Plaja „Dunărea”, în urma deciziilor SC Gospodărire Urbană
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Plaja „Dunărea” va fi deschisă publicului în intervalul orar 8,00 - 20,00, cu excepţia zilei de luni, când va fi închisă. Decizia de a decala cu o oră programul anunţat iniţial - 9,00 - 21,00 - a fost luată de conducerea SC Gospodărire Urbană SRL, administratorul zonei de agrement. Măsura este justificată de faptul că, nerăbdători să intre la plajă, gălăţenii vin la poarta zonei de agrement cu mult înainte de ora de deschidere.

„Astăzi, la ora 8,30, erau o sută de oameni care voiau să intre. Nu puteam să-i ţinem la poartă o jumătate de oră, pentru că programul nostru începea de la ora 9,00. Dacă oamenii vină de dimineaţă la plajă, noi trebuie să răspundem cerinţei lor şi să le asigurăm tot ceea ce au nevoie”, ne-a explicat directorul Gospodărire Urbană, Dragoş Magearu.

Tot o noutate este faptul că plaja va fi închisă publicului în fiecare zi de luni şi asta pentru ca personalul zonei de agrement să aibă timpul necesar pentru a face curăţenie aşa cum trebuie, pentru lucrările de mentenanţă, dar mai ales pentru a păstra apa în parametrii de calitate. Toate aceste operaţiuni nu pot fi făcute în prezenţa clienţilor. A fost aleasă ziua de luni, fiind prima după aglomeraţia din weekend. Şi, dacă tot veni vorba despre aglomeraţie, aflaţi că, astăzi, deşi este zi lucrătoare, plaja nu duce lipsă de clienţi, din contră, mai sunt disponibile circa o sută de brăţări de acces.

Ar mai fi de spus că, în scurt timp, Plaja „Dunărea” va avea propriul site. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru realizarea unui site dedicat pentru baza de agrement şi pentru servicii de găzduire site, Gospodărire Urbană a atribuit două contracte, în valoare de 1.983 de lei fără TVA, respectiv, 1.410 de lei fără TVA firmei Gamer Design SRL.

Citit 47663 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.