O gălăţeancă şi o tecuceancă au cântat fabulos la SuperStar România (VIDEO)

O gălăţeancă şi o tecuceancă au cântat fabulos la SuperStar România (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sabina Bălăoi, în vârstă de 17 ani, elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi şi Ada Chicoș, de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Calistrat Hogaş” din Tecuci, au oferit momente fabuloase la prima ediţie a „SuperStar” România, difuzată vineri seara, la Pro Tv. Nu mai puţin emoţionante au fost poveştile de viaţă cu care fiecare dintre ele a venit pe scenă. Sabina a învins cancerul, iar Ada a trebuit să îndure bullying-ul din cauză că a avut prea mare încredere în prietenul ei. Dincolo de experienţele personale, interpretările lor au impresionat juriul format din Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams. amândouă s-au calificat în etapa următoare.

„Fata cu două vieţi”

Aşa a numit-o Carla’s Dreams când i-a aflat povestea. Elevă la clasa de actorie a Liceului „Cuclin”, Sabina a mărturisit că îi place să scrie poezii, inspirată de experienţa prin care a trecut la doar 11 ani. A stat un an în spital, dar a ieşit învingătoare din lupta cu un cancer osos.  

„În momentul în care intri pe o secţie de oncologie pediatrică, ai două variante: să te deprime total sau să se activeze luptătorul din tine”, a mărturisit mama Sabinei.

Muzica i-a dat Sabinei alinare şi forţă: „Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, sigur are un scop cu mine”, este convingerea tinerei.

Sabina a interpretat tulburător piesa ei de suflet - „My Immortal” din repertoriul trupei americane de rock „Evanescence”. Membrii juriului au fost profund emoționați, iar Ralukăi i-au dat lacrimile.

„Sunt oameni care nu cântă cu vocea. Tu ești un astfel de om. Tu nu ai cântat piesa, ea a ieșit din tine... Asta se întâmplă, de regulă, când oamenii îşi cântă piesele proprii. Tu eşti absolut excepţională prin modul cum ai transformat piesa asta”, a fost reacția lui Carla’s Dreams.

„Deşi piesa m-a întristat cumva, m-am bucurat să te văd pe tine cântând-o aici, în faţa noastră”, i-a spus Smiley.

„Tu ești mai puternică decât noi toți patru la un loc, să ştii”, a fost părerea lui Marius Moga.

„La tine e totul doar înainte. Eşti minunată! Felicitări!”, i-a zis Raluka.

Cu patru Da-uri, Sabina s-a calificat în etapa următoare.

"Zece din zece"

Elevă la matematică-informatică intensiv, Ada Chicoș a trecut printr-o experienţă teribilă. După cum a povestit, când avea 14 ani, fostul prieten a filmat-o dezbrăcată, fără ca ea să ştie, şi a distribuit imaginile respective în tot oraşul: „Din eleva eminentă, care ia bursă, şi până în ziua de azi am devenit… Tot oraşul ştia ce am făcut eu. Am ajuns fiu scuipată, înjurată, batjocorită, ameninţată, jignită pe stradă, în liceu. Eram judecată pentru ceva ce am făcut din iubire, iar eu am pierdut tot: încrederea mamei, onoarea familiei. Regret ceea ce am făcut, dar nu regret ceea ce am ajuns azi”, a povestit tecuceanca.

 

Ada a ales piesa „I Never Loved a Man”, aparţinând Arethei Franklin, iar membrii juriului au fost uluiţi de forţa ei intepretativă.

„Din această făptură mică a ieşit o bestie mare! Ai tot ce-ţi trebuie, dar nu le da pe toate din prima!”, i-a spus Marius Moga.

„Cred că ți-ai construit foarte bine momentul, pentru că ne-ai făcut atenți de la prima secundă. Nu mă aşteptam să iasă sunetele astea dintr-un trup aşa mlădios, dintr-o făptură delicată. Eşti foarte bună!”, a fost părerea lui Smiley.

„Noi avem un standard deja, cine vine de la mate-info de regulă cântă foarte bine! Mate-info loveşte din nou. Deocamdată zece din zece. Un moment e patru de DA!”, a conchis Carla’s Dreams.

 

Ada s-a calificat în etapa următoare a SuperStar. Un show în care Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți să caute acel concurent care merită să devină următorul star al țării, dar și să câștige un premiu extraordinar: un milion de lei.

Foto: Pro TV

Citit 4922 ori Ultima modificare Joi, 16 Septembrie 2021 01:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.