Noi reguli de acces la Teatrul Dramatic

Noi reguli de acces la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" anunță noi reguli de acces la spectacole, după ce în municipiul Galați incidența infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 a depășit pragul de trei la mia de locuitori.

Începând cu spectacolul de sâmbătă, 9 octombrie, accesul publicului va fi posibil "doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2", după cum se arată în textul Hotărârii de Guvern. Spectatorii vor face dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală doar cu certificatul digital al UE privind COVID-19.

"Pentru că situația este una în continuă schimbare, Teatrul Dramatic pune în vânzare bilete doar la spectacolele din săptămâna în curs", se mai arată în comunicat.

Citit 1922 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.