Biblioteca se redeschide pentru public şi duminica

Biblioteca se redeschide pentru public şi duminica
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați informează că, începând din 7 noiembrie, se redeschide pentru public duminica, atât la sediul central, cât și la cele două filiale. Programul de lucru în ziua de duminică va fi în intervalul orar 9,00 - 13,00. În incinta sediului central și a celor două filiale se va permite accesul doar persoanelor care fac dovada vaccinării; care prezintă rezultatul negativ al unui test sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cititorii bibliotecii pot face rezervări online sau telefonic pentru cărțile existente la raft, consultând secțiunea "Catalog online" de pe pagina principală a site-ului www.bvau.ro, unde pot căuta documentele dorite. Solicitările de rezervare pot fi trimise prin e-mail, telefon, Facebook, date de contact disponibile pe site-ul bibliotecii.

"Persoanele care nu au acces în instituție, în conformitate cu restricțiile în vigoare, vor beneficia de sprijinul unui bibliotecar, care le va intermedia accesul la serviciile bibliotecii - împrumutul cărților rezervate, restituirea documentelor împrumutate sau scanarea și listarea extraselor din baza legislativă sau din documente. Documentele solicitate de utilizatorii care nu pot avea acces în instituție vor fi predate acestora în afara bibliotecii, la ieșirea din instituție", se arată în comunicatul instituţiei.

Citit 1251 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.