Strada Domnească redevine pietonală în zona Spicu-Romarta

Strada Domnească redevine pietonală în zona Spicu-Romarta
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Începând de sâmbătă, 28 mai 2022, strada Domnească, zona Spicu-Romarta, redevine pietonală în fiecare weekend, până pe 18 septembrie 2022. Anunțul a fost făcut de Primăria municipiului Galați. Astfel, în fiecare zi, de sâmbătă de la ora 08,00 și până duminică la ora 23,00, precum și în zilele cu sărbători legale, strada Domnească (tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Navelor) va fi destinată doar traficului pietonal. Mai mult, periodic, la sfârșit de săptămână, vor avea loc diverse evenimente.

Prin urmare, Traseele de autobuz 10, 15, 24, 29 și 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe strada Prelungirea Traian – bulevardul Marii Uniri – strada Portului, atât la tur cât și la retur.

„Pe durata blocării tronsonului de stradă, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5t au la dispoziție următoarele rute alternative: strada Portului – strada Navelor – strada Egalității – strada Fraternității – strada Domnească; strada Brăilei – strada Traian – bulevardul Marea Unire – strada Portului.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită și să evite parcarea autovehiculelor în perioada menționată pe tronsonul de stradă destinat circulației pietonale”, transmite Primăria Galați.

Citit 5219 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Mai 2022 20:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.