UPDATE Criminalul din Argeș care a ucis o familie este bolnav psihic. Cele 5 victime ar fi fost omorâte cu un ciocan

UPDATE Criminalul din Argeș care a ucis o familie este bolnav psihic. Cele 5 victime ar fi fost omorâte cu un ciocan
Sursa foto: digi24.ro
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat cu afecțiuni psihice, ținut acasă de familie, și-a ucis cu brutalitate cinci membri ai familiei. Printre ei, o nepoată de cinci ani. A fost capturat la scurt timp după oribila crimă multiplă, descoperită de cumnatul său. Bărbatul, care a recunoscut totul, va fi supus unui examen psihiatric pentru ca anchetatorii să stabilească dacă avea discernământ când și-a ucis membrii familiei. Specialiștii atrag atenția că pacienții psihiatrici sunt imprevizibili și dacă nu sunt supravegheați sau nu își iau tratamentul, pot fi ușor scăpați de sub control.


Bărbatul cu probleme psihice din localitatea Bascov, suspectat că a ucis cinci membri ai familiei sale, nu ar fi avut antecedente de comportament violent, potrivit b1tv.ro.


Cinci persoane au fost găsite moarte într-o casă din comuna Bascov, județul Argeș. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a sunat la 112 și a anunțat că, în momentul când s-a întors la domiciliu, a găsit 5 membrii ai familiei decedați, fiind vorba de soție, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socrii și un cumnat. Victimele prezentau urme de violenţă, dar nu de înjunghiere.

"Victimele au fost găsite în interiorul celor două imobile de la adresa în care se află locuinţa dumnealor. (...) Toate victimele poartă semne ale unor agresiuni destul de intense. S-a putut face o rectificare faţă de informaţiile iniţiale, în sensul că informaţiile iniţiale spuneau că este vorba de o înjunghiere. Ceea ce vă pot spune este că în cazul acesta este vorba de un alt corp dur, posibil ciocan sau altceva", a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Suspectul era înregistrat cu probleme psihice de 16 ani, mai aflăm de pe site-ul digi24.ro.

Citit 2641 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2022 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.