George Simion, săltat de mascaţi din Piaţa Victoriei

George Simion, săltat de mascaţi din Piaţa Victoriei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

George Simion, liderul AUR, a fost dus de mascaţi la secţia de Poliţie, după ce poliţişti Brigăzii Rutiere din Bucureşti l-au oprit şi au constatat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat, relatează Antena3.ro. George Simion a trasmis live interacţiunea cu poliţiştii pe pagina sa de socializare. El a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că avea permisul suspendat.

Conform jurnaliştilor, liderul AUR a condus în zona Pieţei Victoriei din Bucureşti unde îşi promova protestul pe care formaţiunea sa politică îl organizează în acest weekend. În Piața Victoriei se afla un autocar cu oamenii de partid care veniseră la București pentru mitingul de duminică. Jandarmii au apărut pe motiv că este gălăgie, precizează Realitatea.net.

Simion a avut un schimb tensionat de replici cu acestia, după care polițiștii au venit la el și i-au cerut să se legitimeze și să prezinte permisul de conducere. Poliţiştii au constat că în baza lor de date acesta figura cu permisul suspendat.

El a fost invitat la secţia de poliţie, dar, după ce s-a consultat cu avocatul său, le-a trasmis poliţiştilor că va merge a doua zi şi a intrat în autocarul formaţiuni sale politice.

După mai multe minute de „negocieri eşuate", politiştii au chemat întăriri şi au intrat în autocar pentru a-l duce la secţia de poliţie. Ulterior, autocarul formaţiunii politice ce se afla parcat în Piaţa Victoriei a fost ridicat de autorităţi.

Liderul AUR a fost testat de politişti atât pentru alcool cât şi pentru droguri, iar rezultatele au fost în ambele cazuri negative.

Într-o declaraţie ulterioară, politicianul a spus că a fost „eliberat" după doar 10 minute şi a descris acţiunea Poliţiei ca fiind ilegală şi abuzivă. Mai mult liderul AUR acuză oamenii legii că vrea să îi „plaseze” microfoane și droguri în autocar.

Citit 2977 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.