S-a oprit cu mașina în bloc

S-a oprit cu mașina în bloc
Foto: Mediafax
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Polițiștii din Brașov au fost sesizați, sâmbătă după-amiază, despre un incident produs în trafic în urma căruia o mașină a fost avariată.

A fost vorba despre un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul, într-o intersecție giratorie, „fapt ce a condus la rularea peste spațiul verde al rondului și oprirea vehiculului într-un imobil din apropiere”, relatează Mediafax.

„La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în județul Neamț, despre care s-a stabilit, în urma testării alcoolemiei din aerul expirat, că se afla sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,78 mg/l. În cauză, față de probatoriul existent, polițiștii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, informează Poliția Brașov.

Citit 2882 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2023 20:17

2 comentarii

  • postat de Zum
    Luni, 23 Ianuarie 2023 05:11
    5.13.233.***
    Credeam ca e din Galati , ca nu e zi sau sa nu se intample ceva in trafic , dar ce i-mi pasa de Brasov se vinde Viata Libera si pe acolo sau a ramas orasul fara stiri senzationale
    0
    0
  • postat de Richard Morisson
    Duminică, 22 Ianuarie 2023 19:54
    109.166.133.***
    Aloooo.
    Vin și eu cu o știre din.... Craiova.
    Pe 23 Ian.2023 la ora 3.00 dimineață, un măgar, a scăpat la vale pe Serpentinele de la Bucovăț având... frâna de mână trasă rău tare! El s-a oprit doar în podul de peste
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.