I-a pus vânzătoarei cuţitul la gât, ca să-i dea banii din magazin (VIDEO)

I-a pus vânzătoarei cuţitul la gât, ca să-i dea banii din magazin (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un tânăr din Târgu Bujor a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a încercat să obțină bani, sub amenințarea unui cuțit, de la vânzătoarea unui magazin din oraș. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că același individ se face vinovat și pentru comiterea unei alte fapte de tâlhărie calificată.

"Pe 16 ianuarie 2023, în jurul orei 15:00, o persoană necunoscută de sex masculin, având capul acoperit cu o glugă și purtând o mască medicinală în zona feței, a intrat într-un magazin alimentar, amplasat pe strada General Eremia Grigorescu, din orașul Târgu Bujor, iar după ce s-a apropiat de o femeie, cu vârsta de 53 de ani, angajată ca vânzătoare, a amenințat-o și rănit-o cu un cuțit, pe care i l-a pus în zona gâtului, solicitându-i să-i dea banii din încasări. Bărbatul și-a întrerupt acțiunea și a fugit din magazin după ce femeia a strigat după ajutor către o colegă aflată într-o altă încăpere", se menționează în comunicatul de presă trimis de agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Imediat, la fața locului au sosit  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tg. Bujor, care au demarat cercetările și au întocmit un dosar penal pentru tentativă de tâlhărie calificată. Conform examinării efectuate de medicul legist, s-a stabilit că vânzătoarea are leziuni în zona gâtului pentru care are nevoie de 8 până la 10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Polițiștii au continuat cercetările, iar pe 20 ianuarie 2023, oamenii legii de la  Poliția din Tg. Bujor şi Secția 5 Poliție Rurală Rădești au percheziționat domiciliile unor indivizi din Târgu Bujor și au condus la audieri cinci persoane. Ancheta a stabilit că una dintre acestea, un tânăr de 20 de ani, cu domiciliul în oraș, ar fi comis tentativa de tâlhărie calificată. "Din cercetări, s-a mai stabilit că acest tânăr ar mai fi comis o tâlhărie calificată, în urmă cu un an, pe 14.01.2022, când în jurul orei 06:20, având capul acoperit cu o glugă și purtând mască medicinală în zona feței, a deposedat o femeie cu vârsta de 82 de ani, prin smulgere, de o geantă pe care o avea asupra sa, în timp ce se deplasa pe strada Grigore Hagiu din Tg. Bujor. Geanta a fost abandonată în zona comiterii faptei, după ce, din interior, a fost sustrasă suma de 370 de lei. Pentru această faptă, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată cu autor necunoscut", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliției Galați.

În urma administrării probelor, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Târgu Bujor a dispus, sâmbătă, 21 ianuarie, arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Citit 2054 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2023 14:43

4 comentarii

  • postat de Gigel
    Luni, 23 Ianuarie 2023 14:00
    5.13.170.***
    Interlopeala rurala. Gata l-au facut jmecher si pe asta, alt taranush cu pretentii de baiat.
    0
    0
  • postat de macarie banu
    Luni, 23 Ianuarie 2023 12:27
    89.137.225.***
    bah!...da' ati vazut aia mica,politista, ce suparata era?!......ba nene da' suparata nu asa si incruntata pe deasupra....parca tot ii venea sa-i spuna lu infractoru' sa nu mai faca asa ceva....ca nu e frumos. Noroc ca se filma...cred ca ii dadea si vreo doua palme,asa,de suparare.......
    0
    0
  • postat de Alin
    Luni, 23 Ianuarie 2023 08:31
    95.76.37.***
    Dar si politistii stau in fata lui de parca ar fi prietenul lor
    Indiferent de modul de aducere la cunostinta a documentului prezentat
    si emis de procuror, politistii din punct de vedere profesional n-au abordat
    o pozitie corespunzatoare. Politista are o pozitie de parca ar fi in excursie
    la un
    0
    0
  • postat de yuni
    Luni, 23 Ianuarie 2023 05:05
    5.13.233.***
    La ce pozitie a luat in fata politiei in urma filmarii parca il durea undeva pe acest individ stiind in mintea lui ca avocatul il va scoate basma curata
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.