O tecuceancă şi tatăl ei şi-au spus povestea la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

O tecuceancă şi tatăl ei şi-au spus povestea la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

„Dragă mamă, în braţele tale/ am simţit mângâiere, vindecare, alinare/ Dragă tată, am învăţat de la tine/ ce înseamnă putere, iertare, iubire/ Am învăţat de la voi şi acum înţeleg bine/ că eroii din filme erau chiar lângă mine/ Am înţeles, fără să vreau, că e greu pentru voi,/ dar voi creşte frumos şi voi da înapoi”, sunt versurile rapp pe care Daria Hîncu, în vârstă de 10 ani, din Tecuci le-a adus pe scena „Românii au talent”. Interpretarea Dariei s-a împletit de minune cu cea a tatălui ei, Alexandru Hîncu, împreună oferind un moment special, emoţionant, demn de urmat de alţi părinţi.  

Tecucenii Alexandru şi Daria Hîncu, tată şi fiică, au dăruit, vineri seara, unul dintre cele mai emoţionante momente pe scena „Românii au talent”.

„Tati, când vii acasă?”

„Când eram mai mică, îl auzeam pe tata: cânta, înregistra piese şi, la un moment dat, m-am dus la el şi i-am spus vreau şi eu să încerc să cânt”, a povestit Daria, înainte de a urca pe scena Pro Tv. „Eu am venit să o susţin pe Daria. Vremea mea a apus, ca să spun aşa”, mărturisit tatăl, cunoscut ca rapper sub numele de scenă „Articolul 22”. Din clipa în care a devenit tată, a pus familia pe primul loc: „De cântat, am cântat aproape trei ani, doar că după ce au apărut copii (Daria are o surioară mai mică n.r.) a fost un picuţ mai greu. A trebuit să-mi dedic mai mult timp copiilor, serviciului”.

Bărbatul s-a împărţit între mai multe joburi, ajungând pe-acasă doar ca să mănânce. Ziua distribuia laptele şi cornul elevilor, noaptea era paznic în cimitir, până când a făcut zona zoster. A plecat să muncească în străinătate şi îi dau lacrimile şi acum când îşi aminteşte cum Daria îl întreba de fiecare dată la telefon: „«Tati, când vii acasă?». Mamă-sa îmi povestea că se uita în sus şi dacă vedea câte un avion spunea: «Uite, în acela e tati, e tati!».  Dar nu eram eu… Din această cauză am spus că mai degrabă rămân în ţară, ne descurcăm cum putem numai să fiu lângă ele”, a povestit tatăl.  

Pentru că şi-au propus să facă un moment artistic împreună, iată că au avut ocazia să rămână în memoria „Românii au talent”.

Publicul, în picioare

Daria cântă muzică pop şi a cucerit multe trofee în festivaluri. Pe scena Pro Tv, a ales să creeze alături de tatăl ei un moment rapp. A intrat prima pe scenă, iar apoi i s-a alăturat tatăl ei.

„Dragă mamă, în braţele tale/ am simţit mângâiere, vindecare, alinare/ Dragă tată, am învăţat de la tine/ ce înseamnă putere, iertare, iubire/ Am învăţat de la voi şi acum înţeleg bine/ că eroii din filme erau chiar lângă mine/ Am înţeles, fără să vreau, că e greu pentru voi,/ dar voi creşte frumos şi voi da înapoi”, au fost între cele mai emoţionante versuri rapp ale Dariei. Dar nici replica părintelui său nu a fost mai prejos: „Draga tatii, voi fi mereu lângă tine/ sunt aici să transform tot răul în bine”/ „Tată, ştiu bine că e greu pentru voi/ şi că eu sunt bine pentru că am părinţi eroi”, au fost versurile care au ridicat publicul în picioare. 

Puteţi viziona aici momentul artistic al familiei Hîncu!

Pe tot parcursul interpretării, Daria şi-a stăpânit emoţiile, dar ropotele de aplauze i-au descătuşat lacrimile. Emoţiile erau şi la masa juriului.

„A fost foarte special momentul vostru. Mi se pare extraordinar şi pentru tine şi pentru tati să fiţi împreună pe scenă şi să puteţi cânta”, a exclamat Andra.

„Există ceva mai important decât momentul artistic în sine. În această perioadă, în care părinţii, de nevoie, trăiesc doar să poată să pună ceva pe masă familiilor, să reuşeşti să găseşti timp să faci astfel de lucruri cu copii tăi mi se pare un exemplu care ar trebuie să se ducă dincolo de camere, dincolo de televizoare. E mult mai important să existe astfel de momente între părinţi şi copii decât să muncim să avem o maşină mai bună, un televizor mai mare sau nişte haine mai frumoase. Oamenii să ia exemplul vostru” , a spus Dragoş Bucur.

Cu patru „Da”-uri, Daria şi Alexandru Hîncu s-au calificat în etapa următoare la „Românii au talent”.

Citit 2518 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 11:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.