Un tânăr gălăţean, reţinut pentru trafic cu droguri de risc

Un tânăr gălăţean, reţinut pentru trafic cu droguri de risc
Foto, DIICOT Galaţi
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog şi procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați au surprins în flagrant delict un tânăr, bănuit de comercializarea de droguri de risc și operațiuni cu substanțe psihoactive. 

Potrivit comunicatului remis redacţiei, pe 6 februarie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au desfășurat o acțiune operativă pe linia combaterii traficului de droguri de risc și operațiunilor cu substanțe psihoactive.

În cadrul acesteia, a fost prins în flagrant delict un tânăr de 18 ani, din municipiul Galați, care ar fi comercializat astfel de substanțe persoanelor interesate, de la un ghișeu improvizat, la un imobil situat în zona centrală a orașului de domiciliu.

După realizarea flagrantului delict, au fost efectuate trei percheziții domiciliare la trei amplasamente din municipiul Galați, atât la adresa de domiciliu a tânărului de 18 ani, cât și la domiciliul unui alt tânăr, de 20 de ani, bănuit de complicitate. În urma acestor percheziții, au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 5.000 de lei, despre care există bănuiala că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat Tribunalului Galaţi, în cursul zilei de astăzi. 7 februarie, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Citit 6614 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2023 04:38

3 comentarii

  • postat de Adrian
    Marți, 07 Februarie 2023 23:18
    89.39.81.***
    Baba cu patrunjel varianta pe droguri...
    0
    0
  • postat de Pici
    Marți, 07 Februarie 2023 21:51
    86.124.202.***
    Sunt stalker, m-am născut ostenit și trăiesc ca să ma odihnesc...
    0
    0
  • postat de jumate
    Marți, 07 Februarie 2023 18:14
    5.13.195.***
    Sunt o gramada de buretari destia care nu lucreaza nicaieri si care se prezinta sa inmatriculeze masini destul de scumpisoare si sh. Nimeni nu ii intreaba de unde au banii ca de cele mai multe ori nici parintii lor nu sunt niste milionari.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.