Înjunghiat sau accidentat?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ambulanţa a adus la Unitatea de Primiri Urgenţe un tânăr de 23 de ani din Suceveni care prezenta o plagă – se pare înjunghiată – la nivel toracic.

Internat iniţial în secţia de Terapie Intensivă, pacientul fusese dus, ieri dimineaţă, în sala de operaţie. Deşi rana nu părea căpătată în urma unui accident, ci în urma unei agresiuni, tânărul le-a declarat oamenilor legii că s-a autoaccidentat, căzând şi rănindu-se cu un obiect contondent.

„În momentul de faţă se află în sala de operaţie un domn de 23 de ani cu o plagă intercostală pe partea stângă, sub arcul patru, exact în aria de proiecţie a inimii”.

„Domnul a căzut singur, probabil într-un cuţit. Este un fapt remarcabil că într-o ţară plină de turnători, un tânăr înjunghiat cade singur în cuţit. Poate vrea să-şi facă dreptate singur”.

„Ori protejează pe cineva apropiat, ori sunt alte lucruri în spatele acestei poveşti. Înainte, uneori te băteau ca să vorbeşti, alteori ca să nu vorbeşti. Acum nu mai ai voie să baţi, ai voie să operezi. Sperăm să fie bine”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa. 

Citit 961 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.