Genoveva Dragomir - Laura Palmer de Galaţi?

Genoveva Dragomir - Laura Palmer de Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Pleca într-un apartament din Micro 21, cu Florina, o colegă, şi acolo se distrau: beau energizante şi stăteau cu nişte indivizi necunoscuţi” * Bunica fetei o caută cu disperare * „Are astm şi nu are inhalatorul la ea!” * „O cresc de la o zi, este un copil foarte bun” (Tinca Ioan, bunica adolescentei) *

Încercând să refacă traseul care a dus la dispariţia nepoatei ei de 16 ani, doamna Tinca Ioan (FOTO 1) a venit să ceară ajutorul „Vieţii libere”: „O caut în fiecare zi, toată ziua. Am fost la Poliţie, la ea la şcoală, unde se întâlnea cu prietenele. Mi-e teamă pentru viaţa ei”.

Fără inhalator, fără acte

Crescută de Tinca Ioan, bunica din partea mamei, Genoveva-Cristina Dragomir (FOTO 3), de 16 ani, nu a avut parte de o familie, aşa cum au ceilalţi copii: „Părinţii sunt despărţiţi, pe tatăl ei nu l-a interesat niciodată de copil, iar mama este plecată la muncă în Italia”, povesteşte bunica.

Nespus de îngrijorată că fata nu mai dă nici un semn de viaţă începând din data de 24 octombrie, bunica a sesizat imediat Secţia 5. Mai mult, a încercat să refacă traseul Genovevei, înainte ca pe fată să o înghită parcă pământul.

A fost chiar la Brăila, unde a lipit singură afişe. Nici un răspuns, iar îngrijorarea bunicii nu mai cunoaşte limite: „Are astm bronşic, suferă de spasmofilie, foloseşte inhalatorul. Iar inhalatorul este acasă. Cine îi dă ei 40 de lei să îşi cumpere inhalator? Nu are nici actele la ea, buletinul ei a rămas la mine, deci nu cred că a scos-o nimeni din ţară”.

Frumoasă şi cochetă

La scurt timp după balul bobocilor, de la sfârşitul lui octombrie, Genoveva a spus că pleacă să se întâlnească cu o colegă.

„Era îmbrăcată cu adidaşi albi – ea nu merge niciodată la plimbare în adidaşi albi! -, cu blugi cu turul jos şi sacou din tercot, alb. Are 179 centimetri, 65 de kilograme, părul şaten, lung până la umeri, cu firul drept, cu şuviţe blonde, ochii căprui”.

„Are o statură atletică şi nu are semne particulare. Este o fată frumoasă, cochetă, are o garderobă bogată, maică-sa îi trimite mereu bani”, explică bunica.

Petreceri într-un apartament din Micro 21

Doamna Tinca recunoaşte: Genoveva a mai fost plecată, de două ori, în februarie şi în iunie, fără să anunţe, iar greşeala pe care Tinca Ioan şi-o asumă este că nu s-a dus să reclame atunci dispariţiile fetei, plecată după un băiat mai mare.

„Acum am vorbit cu o colegă de-a ei de liceu şi mi-a zis că atunci când plecau de la noi de acasă, mergeau pe o altă străduţă, de unde le lua o maşină şi le ducea în Micro 21, într-un bloc din spate de la Real”.

„Acolo luau liftul şi mergeau într-un apartament unde se distrau. Fata spune că beau energizante şi stăteau cu nişte indivizi pe care nu îi ştie. Am rugat-o să îmi spună adresa, dar a zis că nu o ştie”.

Este Genoveva la Galaţi?

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi, confirmă: „Dispariţia fetei a fost sesizată Secţiei 5, iar în acest moment sunt în plină desfăşurare cercetările pentru găsirea ei. Cine poate da relaţii este rugat să sune la numărul gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”.

Ca desprinsă dintr-o poveste de la Hollywood, istoria Genovevei ar putea avea un sfârşit mai bun decât al Laurei Palmer, adolescenta cu trecut tenebros care nu se putea desprinde de anturajul bolnăvicios imaginat de creatorul lui „Twin Peaks” în jurul ei.

Înainte de toate, gândiţi-vă la bunica fetei, care nu îşi poate găsi liniştea până nu îi dă de urmă dispărutei ei nepoate, şi dacă aveţi veşti – sunaţi la 112.

Citit 2790 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.