Cine i-a bătut pe electricienii din Combinat?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţii ArcelorMittal Galaţi susţin că acordă autorităţilor tot sprijinul pentru investigarea unui incident produs luni noaptea, când doi electricieni care lucrau la Laminorul de Tablă Groasă 2 au ajuns grav răniţi la Unitate de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Apostol Andrei”. 

Vă reamintim că cei doi, în vârstă de 24 şi respectiv 42 de ani, au declarat că au fost bătuţi de indivizi mascaţi care doreau să fure instrumente de valoare.

„Compania noastră furnizează informaţiile necesare şi acordă întregul sprijin autorităţilor care investighează acest incident violent. Reprezentanţii Combinatului s-au deplasat la spital pentru a vedea care este starea de sănătate a angajaţilor noştri şi de a le da ajutorul necesar”, a precizat Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al administraţiei ArcelorMittal, referindu-se la incidentul violent produs în urmă cu două zile la una dintre secţiile Combinatului.

Acesta a mai precizat şi faptul că starea gravă a unuia dintre pacienţi i-a determinat pe medicii gălăţeni să decidă transferul acestuia la un spital din Capitală, unde se încearcă salvarea sa. Transferul  s-a făcut marţi seara, cu ajutorul unei ambulanţe, a mai spus Dorian Dumitrescu.

Citit 1712 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.