Copil dispărut de acasă - Cine l-a văzut pe Ionuţ Haivas?

Copil dispărut de acasă - Cine l-a văzut pe Ionuţ Haivas?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Secţia 2 de Poliţie s-a prezentat gălăţeanul Silviu Haivas, care a anunţat faptul că pe data de 20 februarie i-a dispărut copilul de la domiciliu. Băieţelul are opt ani şi răspunde la numele de Ionuţ. Conform datelor furnizate de părinţi la poliţie, minorul are 1,25 m. înălţime, păr şaten, tuns scurt şi ochi căprui. La data dispariţiei copilul purta un pantalon din fâş de culoare neagră, o geacă albastru deschis cu glugă, un hanorac gri, fes negru şi ghete gri cu alb.

Cititorii Vieţii libere îşi aduc aminte de Silviu Haivas, gălăţeanul care şi-a crescut singur cei doi băieţi într-un adăpost improvizat pe strada Petru Groza. După ce povestea sa a fost publicată în Viaţa liberă, Fotbal Club Oţelul Galaţi a decis să-l ajute pe tânărul tată care a dovedit un ataşament deosebit faţă de fiii săi, cărora a încercat în permanenţă să le ofere o familie unită, în ciuda dificultăţilor pe care a trebuit să le îndure.


Citeşte aici trista poveste a familiei Haivas:

Un tată îşi creşte copiii în râpă

Oţelul adoptă doi copii şi-un tată


 

 

În iunie 2010, Silviu Haivas şi cei doi copii ai lui s-au mutat într-un apartament cu două camere, complet utilat şi mobilat. Până să li se schimbe viaţa şi să aibă parte de o locuinţă decentă, Ionuţ suferise şi un accident de maşină. După ce au primit apartamentul, Silviu a fost angajat la Clubul Oţelul, iar Ionuţ urma să se apuce de fotbal.

După o perioadă de linişte ghinionul l-a lovit din nou pe Silviu Haivas. Băiatul cel mare a dispărut de acasă. Sperăm ca cineva să îl recunoască şi să îl ducă acasă, lângă tatăl şi fratele lui mai mic.

Cine l-a văzut şi poate da relaţii este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul gratuit de urgenţă 112.

Citit 4932 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2012 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.